از قدیم گفتن کو ندارد نشان از پدر
دختر ها هم مثل مادراشونن
ولی دوستان عزیزم بعضی چیزا گفتنش به زبون خیلی راحته وقتی تو شرایطش قرار میگیری باید خیلی چیزا رو در نظر بگیری تو عمل سخته
نمیشه راحت نسخه طلاق و رفتن رو پیچید ،منم برای خودم و دریا نسخه طلاق رو میپیچم و میگم این درست ترین راهه اما الان زمان درستی برای طلاق نیست
اولا اینکه برای طلاق خیلی مولفه ها تاثیر داره ، یکی مولفه ها خونواده ها و حمایتشون ، وکیل خوب ، و مهم ترینشون همسر ورفتارش
اینکه بدونی بعد طلاق بیشتر اذیتت خواهد کرد یا در پروسه طلاق.
بعضی مرد ها قید زن و بچه روزود میزنن بعضیا متاسفانه دست به هر کاری میزنن تا زن رو برگردونن به خصوص با اهرم فشار
من اگه خودم نخواستم الان جداشم بهذخاطر اینه اولا بچه ام نه سال تمامشه و تو زمانی که داره تازه نوشتن و خوندن رو یاد میگیره از اونور زمان بلوغ و پریودشه کنارش باشم
بچه ها که بزرگتر میشن درک و فهمشون از اوضاع بهتر میشه و جدایی برای هر دو طرف راحتتر ،چون به هر حال من اون زمان یکی دوبار دستم رفت سمت گوشی به بابام زنگ برنم ، فک کن ساک لباسا وطلاهام آماده گذاشته بودم کند دیوار تشک و رختخوابم که موقع رفتن زود بردارم برم 😞،اون دوبار قبل زنگزدنگفتم لیا من میرم باید بابات آدم شه اما مدام گریه میکرد من چی پس کن اینجا نمیمونم من تنها نزار 😭چه جور بزارم برم
اما تنها چیزی میتونم بگم پارانویید شوهر دریاست که خیلی بد هست کاش لااقل برای قهر بری تا این اخلاقشو درست کنه