2777
2789
فدات شم که انقدر با محبتی♥️اوووو ۱۰۰ کیلو برنج تو واقعا دل دریایی داری پاییزپاییز خانواده شوهر من خی ...

حنا گوشت ومرغ وماهی ویعنی همه چی همه چی میخریدم ماشین رو پر میکردم...لباس....ماشین لباسشویی نداشت میاوردم تو ماشین خودمون مینداختم....من از ته دلم دوسشون داشتم🥺 ولی خیلی بد تا کردن خیلی....الان تک تک رفتاراشون یادم میاد از کرده ی خودم بیشتر پشیمون میشم و میگم چقد خنگ بودم حتی یه وقتا مهدی خرید میکرد میداد به داداشش میگفت نگو که من خریدم ببر خونه جلو زنت سربلند باشی....

حتی میگفتم کاری میکنم به کسی نگین چون فک میکنن باد آورده هست ومن میبخشم ولی اینطور نبود.... من الان همین کمک رو جای دیگه حالا در حد کمتر میکنم ولی دیگه دور اینا رو خط کشیدم چون روحم اونقد بزرگ نیست ونمیتونستم تحمل کنم که کمک کنم وباهام این رفتارا شه بگم برای خدا کردم....

این مدت خیلی اذیت شدم ولی برامون لازم بود قبل اینکه بچه ها بزرگ شن به خودمون اومدیم...

میدونی چرا ازت بدش میاد؟ چون قوی هستی چون نمیتونه از پست بر بیاد چون با دخترش مقایسه میکنه حرصش میگیره واز همون موقع میدونست که تو بیای تو خونوادشون خودخوری بهشون دست میده اینا یکیو میخوان که ازشون پایین تر باشه که جلوش منم منم کنن...

منم بارها سعی کردم مهدی وخونوادش وصل باشن ولی الان برام مهم نیست با هیچ کدومشون هیچ ارتباطی ندارم ویه جورایی همشون باهام قهرن....تو هم ایندفعه اگه بحثشون شد ماهی بگیر وخوشحال باش اینا فهمشون قد نمیده که بگن عروسمون ذاتش خوبه ونمیخواد بین ما و پسرمون کدورت باشه....

ما یه ضرب المثل داریم میگم:نِخواست نِخواستِ یعنی از اول به دل طرف نباشه تا آخر نیست این به من ثابت شده. جاریام از همون قبل ورود من گارد گرفته بودن و این گارد موندگاره... من ریز نشدم رو رفتاراشون اگه میشدم وضع بدتر میشد. گریه نه ولی حرفت رو بزن فک نکنن فقط خودشون زرنگن و تو هم یه دستی زدنشون رو متوجه نمیشی. 

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه بار دعوامون شد جلو مامان باباشهمسرم با کریه گفت مامان تقصیر تو بود کفتی زن بگیرمادرشوهرم جلو من گ ...

هوووووووف این دیگه چه گنگستریه آره پسرم حق تو این زندگی نبود🤕🤕🤕🤕🤕خب طبیعی که یادت بیاد بنظرم فراموش نمیشن خاطرات منم اینطوریم یهو نبش قبرمیشه🥲 

حنا مشکل همسرت یکم اساسیه بنظرم زیاد مامانیه

پاییز من مجرد بودم خیلی ذکر میگفتم ارتباط معنویم خیلی قوی بوداما سالهاست زبونم انگار بسته شده بخدا

دوباره وصل شو منم دلی بیشتر وصلم تا اینکه انجام بدم مثلا قرآن بخونم مخصوصا بعد زایمان کاوه....

دنبال ماشینیمتا ماه گذشته رفتیم دنبال ویلا یه شهر نزدیک اما چون قولنامه ای بود ریسک نکردبمشمال هم نم ...

انشالله بخرین😍😍😍😍اووووو یادم نبود جادوگرو پس تا بازنشتگی نخر فقط ارزش پولت رو حفظ کن....نه برا چی به اونا کمک کنه شوهرش تو ارز وبورس پول درمیاره الکی گریه کن هستن اینا....

حنا گفتی جادو....یاد مامان افتادم رفته پیش همسایه ها گفته محمد کارش به طلاق میکشه😭😭😭😭😭 به گوشم رسید... هی به داداشم میگه برو سرکتاب باز کن... چقد بد یه مادر تو این کارا باشه🥺

خدا به مالت برکت بده کارخوبی میکنی😍 من دوست دارم بهشون سر بزنم ولی الان روحیم نمیطلبه شاید هم هیچوقت نطلبه چون بشدت احساسی هستم.

نمیگیره بهتر شده اما واقعا انرژی زیادی ازم میگیره راهنمایی کردنشتازه زود جوش هم هستمیفهممت ولی خب ما ...

خودش اذیت میشه....آره راهنمایی کردن کسی که باز کار خودشو میکنه سخته.... 

من اون موقع زورمو زدم اینا خودشون رو جمع و جور کنن نکردن الان نمیتونن کاری کنن اینهمه پول چی شد کجا رفت که دم خواستگاری به چه کنم چه کنم افتادن...یه ساعت پیش زنگ زده میگه دختره میگه همین روزا بریم خواستگاری ....فوق مامان نذاره تو این خونه بیارمش یه روز بریم روستا یه روزم ویلایی جایی بقیه روزاهم خونه ی پدرش بمونه تا یه کاری کنیم....  منم چیزی نگفتم ومیخوام برم لباسی که دیدم رو بخرم برا بعله برون😁😍

مدل قهر ما یه جور دیگه س😀میریم تو سکوت لگدی نیستیم😅 چه با نمکی تووو

ما تو قهر پیام هم میدیم زنگ هم میزنیم رد تماس هم میذاریم اونم منو سریع میذاره رد پیام🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بشدت هم بدم میاد باقهر خوابیدن تا صبح انگار خوابم نمیبره اون لگد آرومم میکنه باعث آشتی میشه😁 امشب تو خواب یهو عین فیلما پاشو بگو وای خواب بد دیدم این سکووت بشکنه یکم شر شر عرق هم بکنی طبیعی میشه😁 بچه ها هستن نمیشه سکوت کرد کیان دو دیقه حرف نزنیم میگه چرا ساکتین🥲

ما تو قهر پیام هم میدیم زنگ هم میزنیم رد تماس هم میذاریم اونم منو سریع میذاره رد پیام🤣🤣🤣🤣🤣🤣 بش ...

پاییز حرف در حد کمی میزنیم ولی تو قیافه ایم

شوهر من هم اهل بلاک ملاک هست

ولی به بار که باباش بلاکم کرده بود گفتم تعجب میکنم از بابات با اینهمخ سن رفتار بچه ی تینجر رو انجام داده😳😁😁

من بلاک نمیکنم ولی جواب نمیدم

اصلا هم به روی خودم نیاوردم که میخواد تنها بره یا نه و …

و واقعا هم برام مهم نیست

فقط اگر رفت دیگه مثل الان باهاش برخورد نمیکنم 

منم تنها میرم تهران حتی برای دکترم و خونه پدرش نمیرم

دیشب خواهرم اومد درباره آرایشگاه صحبت کرد گفتم منم وقت گرفتم 

انشالله بخرین😍😍😍😍اووووو یادم نبود جادوگرو پس تا بازنشتگی نخر فقط ارزش پولت رو حفظ کن....نه برا چ ...

مرسی فدات شممم

نه نمیخرم

اصلا دلم نمیخواد نزدیکشون باشم 

چند وقت گیر داده بود خونه تهرانمون رو عوض کنیم بزرگتر 

فهمیدم نقشه داره 

که بدیمش به دخترش بیاد نزدیکش

یا میگفت واحد جفتیمون رو بخرید

من قبول نکردم 

همش دنبال منافع خودش هست

خدا. خیرش نده

وای مامانت مثل مادرشوهر منه

اما مامان من اصلا اعتقاد نداره 

خیلی بده 😔😔

من هم مثل توام نمیرم اما کمک میکنم 

هوووووووف این دیگه چه گنگستریه آره پسرم حق تو این زندگی نبود🤕🤕🤕🤕🤕خب طبیعی که یادت بیاد بنظرم فر ...

این خیلی فتنه س

تازه همسرم خوبه باید اون پسراشو ببینی

حال بهم زنن

برادرشوهر بزرگم 

پنجشنبه از صبح میاد جارو کردگیری آشپزی حرفای خاله زنکانه و ….

حنا گوشت ومرغ وماهی ویعنی همه چی همه چی میخریدم ماشین رو پر میکردم...لباس....ماشین لباسشویی نداشت می ...

واقعا نمک نشناس بودن شده یه بیماری تو جامعه😔😔😔😔

چی بگم والاا

حسادت هست 

اما خوبی هم میکنم باز بدش میاد ازم

حتی میاد خونم اگر من نباشم میمونه پیش شوهرم 

من باشم یه جوری رفتار میکنه که بدس میاد از حرفام و …

کلا عجیب بر علیه من و متنفر از من

تمام تلاششم کرد برای خراب کردن زندگیم 

فقط باید زیر پوستی یاد بگیرم حرصش بدم 

چون خودشم با مادرشوهرش که همین یه پسر رو داشته همینکارو کرده

لااقل دلم خنک شه

واقعا نمک نشناس بودن شده یه بیماری تو جامعه😔😔😔😔چی بگم والااحسادت هست اما خوبی هم میکنم باز بدش م ...

شوهرت رو کامل بکشون سمت خودت حقشونه این کارو باهاشون بکنی

این خیلی فتنه ستازه همسرم خوبه باید اون پسراشو ببینیحال بهم زننبرادرشوهر بزرگم پنجشنبه از صبح میاد ج ...

ای وای من 🤕خوبه که یه مرد کمک حال باشه تو خونه ولی نه بشینه پای این حرفا....چقد زناشون عذاب میکشن همون پس دیگه کاملا مشخص چرا بدش میاد شوهرت هم باب میلیش نیست واینو از چشم تو میبینه....و چقد بده یه مرد پی حرفای زنونه باشه دقیقا عین برادرشوهرام انقد پی حرفای زناشون رو‌میگرن تو اون دعوا خواهرشوهرم بعدش گفت فلانی بشدت خاله زنک شده از بس با خواهرای زنش نشسته....حنا روزی صد بار خدارو شکر کن ازشون دوری و الهی یه چی بشه این ارتباط تلفنی هم کم شه چون بشدت بد ذاتن روان رو بهم میریزن هر چقد هم بگیم آدم نباید دقت کنه و فلان ولی مگه میشه آدم بیخیال شوهرش بشه و بگه من رو خودم کارمیکنم ودقت نمیکنم...

پاییز حرف در حد کمی میزنیم ولی تو قیافه ایمشوهر من هم اهل بلاک ملاک هستولی به بار که باباش بلاکم کرد ...

ولی من اصلا دوست ندارم یه کلمه هم حرف بزنم حتی نگاهم نمیکنم ولی مجبوووووورم🤕 تا عذرخواهی نکنه وشفاف سازی هم نکنه آشتی نمیکنم.رد پیام میذاره که پیامای تند منو نخونه🤭 

پدرشوهر مادرشوهرت واقعا تینجر رنجر هستن چه حالی دارن بااین سنشون🤕 

آره ببین چی پیش میاد همونطور بر خورد کن.الهی که خیر پیش میاد