2777
2789
عنوان

رئیس انجمن مدرسه پسرم پیام داده برا روز‌معلم😐😐😖

| مشاهده متن کامل بحث + 2249 بازدید | 110 پست

خیلی راحت پیام بده و بگو من از قبل کادو مستقل گرفتم و نمیخوام با بقیه شریک باشم اگه مشکلی هست اونروز پسرمو نمیفرستم مدرسه .

ببخشید شما که خودت نمیتونی ی نه ساده بگی بنظرت میتونی فردا به بچتم یاد بدی؟از الان شروع کن

همین که به همه میگن و یه عده قبول میکنن،،،و یه عده ی دیگه برای اینکه بچه شون جلوی بقیه ضایع نشه و یا ...

چرا ضابع بشن مگه روی کادو یا کیکی که برای معلم میگیرن اسم بچه ها رو میزنن؟؟؟ 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر من کلاس پنجمه پس پنج سال تجربه دارم و میگم هیچ سالی واقعا اجبار نکردن فقط گفتن کسانی که میخوان م ...

مدرسه به مدرسه فرق میکنه

💜💜💜   لایک ممنوع   💜💜💜                                           

پسر من کلاس پنجمه پس پنج سال تجربه دارم و میگم هیچ سالی واقعا اجبار نکردن فقط گفتن کسانی که میخوان م ...

بچه های ابتدایی خیلی از هم تقلید میکنن و نمی‌خوان جلو دوستشون کم بیارن ....والدین رو احبار میکنن ..ب حرف ک نیس ..داریم می‌بینیم 

مدرسه به مدرسه فرق میکنه

خب منم گفتم پس نه گفتن و یاد بگیره بتونه جواب بده ایشون الگوی بچشه یه نه گفتن بلد نباشی این دوره زمونه کلاهت پس معرکس 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
چرا ضابع بشن مگه روی کادو یا کیکی که برای معلم میگیرن اسم بچه ها رو میزنن؟؟؟ 

بله دقیقا میگن ؟؟؟

پس فکر کردی همینجور یه کادو میزارن اونجا ؟؟؟؟؟

نخیر اسم بچه هایی که پول برای کادو دادن نوشته میشه و به معلم داده میشه !!!!

می‌نویسن مثلا این از طرف فلانی و فلانی و فلانی و اینا 

خواهر من هر سال ب اجبار برای سه تا معلم خواهرزدام کادو میگیره ..خودشم معلم بوده ...قشنگ جو کلاس و مدرسه رو میدونه چیه ...میگه اگه نگیری روی بچه تاثیر میذاره و حتی بعضی معلم‌ها توقع دارن و ممکنه بعدا فرق بذارن

بچه های ابتدایی خیلی از هم تقلید میکنن و نمی‌خوان جلو دوستشون کم بیارن ....والدین رو احبار میکنن ..ب ...

مگه بچه هاتون محتوای پیامای گروهاتون رو میخونن؟؟؟پسرر من اصلا نمیفهمه پول دادم یا نه 

چرا بچه انقدر باید وارد چالشهای روزمره بشه؟؟؟نمیدونم شاید ما حرف همو نمیفهمیم