نفری۲۰۰بدیمککادوبخرن من واقعا دوست ندارم چیزی بخرنبرا مدیر وناظمشوت اخه واقعا بدترین مدرسه ای بود کرفت پسرم سال دیگعوضمیکنممدرسش و میخوامخودمی کادوفقط برا معلمش بگیرمبدمپسرم ببره چندروزه جواب ندادمتوشاد انقدددد پیام داده کهنوزباز نکردمچیبنویسم براش روممنمیشه بگم نه
پدر پشتمشکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اونهمه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو🥀پدر تنها شدمتنهایی سخته😭😭بابای نازمبابای قشنگمدلمبرات تنگ شده خیلیییی دلمبرات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات وبوسیدم لعنت به لحظه ای ک نشستم تا روی صورت ماهت خاکریختن لعنت به همه لحظه هایی که تونیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
درخواست پول شون زشت تره معمولا هر کلاسی بنا به شرایط خودش تدارک میبینه
نه اتفاقا دیگه الان همه مدارس یه مبلغی رو از همه جمع میکنن و برای معلم تدارک میبینن چون با پولای خورد خورد نمیشه چیزی تهیه کرد از طرفی پول یکجا بیشتر به درد معلم میخوره خیلی کار دور از عقلی نکردن حالا استارتر نمیخواد بده هیلی مودبانه بگه ببخشید کادو جدا میدم و نمیخوام مشارکت کنم و تمام
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
پسر من کلاس پنجمه پس پنج سال تجربه دارم و میگم هیچ سالی واقعا اجبار نکردن فقط گفتن کسانی که میخوان مشارکت کنن کسی هم که نمیخواد یا خودش کادومیبره یا نه و تمام
😍آه باران باران شیشه پنجره را باران شست از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍