2777
2789
داداشش زده یکی از اعضای خانوادشو ناقص العقل کرده 

هر چی میخواد دلیلش باشه

خدا بالای سر ما ناظر و شاهد همه حوادثه

دعای منفی و نفرین عواقبش فقط گریبان خودمون رو میگیره....آینه کائنات رو به روی ماست....هر حرفی بزنیم به ما برمبگرده...حالا حرف خوب یا بد....بجای دعای منفی و نفرین از خدا بخواد هدایتش کنه و ارامش رو به همه خانواده ش برگردونه

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
خیلی وقته زدم اگ همون اول ب حرفم گوش میدادن این اتفاقا نمی افتاد،از اینده خواهرم میترسم از اینک معتا ...

🥺🥺

چه شرایطی سختی 

برات دعا میکنم عزیزم هر چی صلاحتونه ، همون پیش بیاد 

یُورولمیشام اِله یورولمیشام کی  اُوزوم اُوزومه یازیخ لیغیم گَلِی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قاضی آخرش اعتراف کردی همه چیزو؟الان مامان بابات هنوز مصممن ک دروغ بگن تا داداشت آزاد بشه؟ و اینک ...

نمیبرن منو خودشونم میخوان دروغ بگن ب اجیمم میگن بگو رژیم گرفته بودم اینجوری شدم...اره اجیم مشاعرش رو از دست داده فراموشی داره کارا و حرفاش دست خودش نیس تابحال دوبار از خونه زده بیرون گم شده دگ ازون موقع همش درارو قفل میکنیم

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
نمیبرن منو خودشونم میخوان دروغ بگن ب اجیمم میگن بگو رژیم گرفته بودم اینجوری شدم...اره اجیم مشاعرش رو ...

عزیزم.خیلی سخته وضعیتت 🥲خواهر طفلکت چ گناهی کرده بود..

آره واقعا منم جات بودم میخواستم برادرم به سزای کارش برسه..

امیدوارم بتونی کاری کنی. حداقل به خاطر خواهرت.

میشه واسه شادی روح پاک برادرم یه صلوات بفرستی؟:)✨🕊️🖤

شما ادمی کافیه....از ادبیاتت مشخصه چه شخصیتی داری

به نظرت ناقص العقل شدن یه ادم توجیح داره ؟ یکی زده خواهرشو ناقص کرده این دختر از نظر تو حتی حق نفرین نداره  از ادبیات چی مشخصه ایشالله برا خودت پیش بیاد که دل یه ادم دردمند رو اینجوری میشکنی

فدات شم ان شاء الله خدا ازت دهنت بشنوه

متاسفانه قاضی حرف شاهدین رو قبول میکنه. الان کی شکایت کرده از داداشت؟

خودت؟

خواهرت که میگی نمیتونه.

ان شاالله بیشتر براش ببرن .

یجوری شماره وکیل رو پیدا کن. خدا پدرمادرت رو اگاه کنه

خواهرت چند سالشه؟؟ چقدر ناراحت شدم براش 🥺

ان شاالله خدا کمکتون کنه نمیدونم چی بگم 😔

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
به نظرت ناقص العقل شدن یه ادم توجیح داره ؟ یکی زده خواهرشو ناقص کرده این دختر از نظر تو حتی حق نفرین ...

مشکل اعصاب روان داری خدا شفات بده...تاپیکهات رو هم دیدم واقعا برات ناراحت شدم....

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
هر چی میخواد دلیلش باشه خدا بالای سر ما ناظر و شاهد همه حوادثه دعای منفی و نفرین عواقبش فقط گریبان ...

اگه با یه سگ رم کرده تو یه اتاق بندازنت درم ببندن روتون و اون بخواد بهت حمله کنه چیکار میکنی؟راه فراریم نداشته باشی؟واقعم میشینی دعا میکنی هدایت شه یا دنبال راه نجات میگردی

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید
شما ادمی کافیه....از ادبیاتت مشخصه چه شخصیتی داری

ادم ممکنه در قضاوت همچین مواردی اشتباه کنه چون با شرایط خودش میسنجه که جونش برا خانوادش میره. ولی وقتی میفهمی که اشتباه کردی و برادر این خانم کار وحشتناکی کرده.کافیه بگی من زود قضاوت کردم.

چرا اصرار به حرف اشتباهتون دارین؟

اگه یکی تو خیابون ازت خفت گیری کرد و قمه بهت زد،واسش ارزوی خیر میکنی فقط؟