2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم بیاید حاجت دارا دورهم باشیم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 159 پست

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر دل ت خواست واسه 

@sbmimi   حاجت دل شون و پیداشد‍ن خواستگارمناسب ازهرجهت موردتاییدخدا و ازدواج باش وخوشبختی شون 

@sssui   فردموردنظرشون خودش باپای خودش بیاد سمت شون یک دل ن صددل عاشق شون شن 

@msabaaaaaaaaa   مادربشن توهم‍ین امسالی ب زودی زودالهی آمین 

@farnzi   مادربشن ب زودی زودالهی آمین

@_faram_   شفاپیداکنه مریضی سرطان خون عشق شون و معجزه بشه برای بیماری عشق شون و ی کارمناسبی واسه شون ازغیب جوربشه برای خودشون الهی آمین**

به نام خدایی که قیمت دیدارش مرگ ست♡ درخواست کسی پذیرفته نمی شود،، متشکرازشعوربالاتون"

اگر دل ت خواست واسه  @sbmimi   حاجت دل شون و پیداشد‍ن خواستگارمناسب ازهرجهت موردتاییدخ ...

اگر دل ت خواست واسه  @sbmimi   حاجت دل شون و پیداشد‍ن خواستگارمناسب ازهرجهت موردتاییدخ ...

قربونت برم حاجت روا بشی عزیز ممنون ک یادمی .شرمنده ام کردی بخدا .

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋

اگردل تون خواست میشه واسه

@نخودسیاه   خوب شدن مریضی شون وافسردگی شون هرچ زودترخوب خوب شن تااین قدررر دردنکشن الهی آمین

@nazroz20   کارشون توکرمانشاه جوربشه تابرای همیشه برن کرمانشاه و زندگی خوبی داشته باشن الهی آمین

@نون_بربریییی    رسیدن ث وح بهم و معجزه بشه براشون تااین دونفر بهم برسن و ازدواج کنن باهم توهمین امسالی وخوشبختی کامل شون الهی آمین

@آرزوهام3   کارخوبی ازغیب پیدابشه براشون تامستقل بشن وبابرکت باشه الهی آمین

@شاید_کنکوری‍ حاجت دل شون وبره ب کربلا

به نام خدایی که قیمت دیدارش مرگ ست♡ درخواست کسی پذیرفته نمی شود،، متشکرازشعوربالاتون"

قبول باشه .عزیزه دلم خواهش میکنم برای حاجت روایی کل سایت .دعا کن .منم زیارت عاشورا بیادتم .و برای حاجت روایی دوستان گلم 

@mlita91     @نون_بربریییی      @قشنگی_شبهای_کویر     

@sssui    و منم دعا کن خدا ازدواجمو با خیر و صلاح خودش جور کنه ..سهیلام..  خواهر گلم  @mlita91   جان تگم کردن  .

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
اگردل تون خواست میشه واسه @نخودسیاه   خوب شدن مریضی شون وافسردگی شون هرچ زودترخوب خوب شن تا ...

قبول باشه .عزیزه دلم خواهش میکنم برای حاجت روایی کل سایت .دعا کن .منم زیارت عاشورا بیادتم .و برای حا ...

اگردل تون خواست اگردل تون شکست میشه واسه من م دعاکنین!!دعامیکنین ماهم تاقبل ماه محرم امسالی بریم اوخونه خودمون!! نمیدونم چ جوری نمیخامم بدونم چ جوری اما ازخدامیخام تاقبل ازماه محرم امسالی خونه داربشیم😭 و قندخون وچربی خون اقام خوب بشه باز😭وتاندون های دست ش خوب بشن باز تاسلامتی شو بدست بیاره تابتونه کارت هوشمندبگیره و بسلامتی خوشحالی خط شو فعال کنه!"و کبدچرب اقام نرمال بشه خوب خوب بشه ب همین زودیای زود و غده ای رو بازوسمت چپ اقام زده خودبخوداومده بره همینجور!!شوهرم ازفرررش ب عرررش خدا برسه و دست ب خاک میزنه براش طلابشه جواهربشه الماس بشه!!و وام مون زودتربمون بدن!! بابرکت باشه برامون ای خدااا!!  شوهرم تاسال اینده بهترین خونه وماشین داسته باشه تاهمه تعجب کنن و خدا درخیری ب روی شوهرم بازکنه پرازرحمت وبرکت ونعمت ورزق وروزی فراوون وبابرکت و پراز خونه دارشدن وماشین دارشدن و پرازسلامتی پرازهمه چی،،،، که هیچچچ بنده ای قادرب بستن ش نباشه ای خدای من توروخداااااا😭واون قولی بین من وخداست رو زودترخدا عملی ش کنه هرچ زودترای خدای من توروخدااااا😭 و امام رضابطلبه بریم مشهد و پول ش جوربشه وبابرکت باشه ای خدااای من😭😭

اگردل تون خواست اگردل تون شکست میشه واسه من م دعاکنین!!دعامیکنین ماهم تاقبل ماه محرم امسالی بریم اوخ ...

الهی بغضم گرفت خوندمش چشم حتما . نزدیک سحر عمری باشه نماز میخونم🥺❤️‍🩹

قبول باشه .عزیزه دلم خواهش میکنم برای حاجت روایی کل سایت .دعا کن .منم زیارت عاشورا بیادتم .و برای حا ...

انساءالله توهمین روزا تاپیک حاجت روایی تون ببینم الهی آمین**۳تاتوحیدواسه حاجت روایی سریع تون**