2777
2789
عنوان

میخوام نماز شب بخونم بیاید حاجت دارا دورهم باشیم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 159 پست

عزیزم عاجزانه ازت میخوام اسم پدر منو بگی(محمد) و براش خیییلی ویژه دعا کنی سکته مغزی کرده دیروز و خیلی هنوز جوونه

هر کس میبینه خواهش میکنم یه حمد شفا یا آیت الکرسی براش بخونه ممنونم ازتوووون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم عاجزانه ازت میخوام اسم پدر منو بگی(محمد) و براش خیییلی ویژه دعا کنی سکته مغزی کرده دیروز و خیل ...

چشم عزیزم پناهت ب خدا باشه 😥

واسه سلامتی امام زمانمون{ اللهم صل علی محمد و آل محمد فعجل فرجهم }

عزیزم لطفا التماست میکنم هر شبی که نماز شب میخونی اسم من یادت باشه دعام کن خیلی گرفتارم خیلی الناز 

میشه برامم دعا کنیدلطفا شوه م ده ساله سر هیجی الکی فقط دلش میخواد جدا شه دلیلیم نداره همش دلش به زندگیش نیس من خوشکلم بله قربان گوش هستم اما یباز دلش نمیخواد رندگی کنه بس که بهش چسبیدم فک میکنه خودش کیه من هیچیم .. ،ده ساله نداشته بچمون بشه دعا کن بچمون بشه بلکه سر به راه بشه دلش به زندگیش باشه ،دیگه فکر جدایی طلاق نکنه بهم خیانت کرد یه بار دیگه نکنه ،دعا کن ساییدگی زانو دارم هر زمان خواستم عمل کنم دچار عفونت نشه زانوم چون عفونت معده ددارم روماتیسم امکان عفونتش هست عفونت قارچی وازنم دارم که خوب نمیشه معده و کلیه هم رو به راه نیست و رحمم مشکلات زیادی داره دعا کن بتونم بچه دار بشم ،من خیلی دوسش دارم وابیتشم دعا کن بخدا ده ساله از ته دل هیچوقت نخندیدم همش روزام بر مسیبت درد رنج گدشته اسمم الناز لطفا یادتون نره من درمونده رو نمیدونم به کدوم دردم فک کنم 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
عزیزم لطفا التماست میکنم هر شبی که نماز شب میخونی اسم من یادت باشه دعام کن خیلی گرفتارم خیلی الناز&n ...

خدا کمکت کنه . ببین نادعلی بخون مرتب پنجشنبه شب ها ۱۴ مرتبه بعدش ۱۰۰ تا صلوات بفرست  و پاپیچش نشو  انشالله جواب میگیری 

خدا کمکت کنه . ببین نادعلی بخون مرتب پنجشنبه شب ها ۱۴ مرتبه بعدش ۱۰۰ تا صلوات بفرست  و پاپیچش ن ...

والا رو چشم میدارمش اما اون قدر نمیدونه هیچوقت و فک میکنه با کسی دیگه ...

والا رو چشم میدارمش اما اون قدر نمیدونه هیچوقت و فک میکنه با کسی دیگه ...

تقصیر خودته  یکم خودتو بگیر بچه هم نداری بزار بزاردت خونه بابات مهریتو بزار اجرا بشینه سکه بدع حالش جا بیاد  . 

حالا  جدی اروم باش این دعاهای مهرومحبت وبخون 

حتما نادعلی بخون دست خالی برنمیگردی 

تقصیر خودته  یکم خودتو بگیر بچه هم نداری بزار بزاردت خونه بابات مهریتو بزار اجرا بشینه سکه بدع ...

ممنونم چشم گلم حتما میخونم  مهریه ندارم حالا داستان داره گفتنش تو تاپیکام گفتم..