2777
2789

منم پسرم تاخیر داشت من زود کلاساش رو شروع کردم از ۱۶ ماه بردم توی دو سالگی اولین کلمه درست و بجا رو گفت 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پسر منم دیر حرف زد

از دوسالگی بردمش گفتار درمانی 

سه سالگی جمله دو کلمه ای گقت و چهار سالگی کامل صحبت کرد و ترخیص شد خداروشکر 

دکتر دارو نداد به پسرم فقط گفت ببرم گفتار درمانی

شما ‌کاملا داری راه درست رو میری 

فقط کمی صبور باش و خودت هم باهاش تمرین کن

ان شاالله زوده زود راه میفته.

پسر من الان اینقدر پرحرف شده که نگووووووو

عزیزم پسر دوساله منم حرف نمیزنه  نهایت چند تا کلمع بگه فقط گفتار درمان چجور باهاش کار میکنه؟ ...

دررابطه بامیکس ک گفتی یاد ی بچه افتادم نزدیک هفت سالش بود برده بودنش مرکز مشاوره و درمانو...فکش انقد مادرش غذای میکس و له داده بود خوب رشد نکرده بود و کلامشم همینطور.‌

parasoo1989@
آره خیلی میگن بخاطر گوشی و تی وی ....

دقیقا ما یکی از اشناهامون از بچگی گوشی میداده دست بچه تا غذا بخوره براش فیلم میزاشته که انگلیسی حرف میزده قشنگ بچه قفل کرده بود نه انگلیسی یاد گرفته بود درست نه فارسی حرف نمیزد اصلا بعد چهارسال و خورده ای به خدا تازه شروع کرد کلمه گفتن

دررابطه بامیکس ک گفتی یاد ی بچه افتادم نزدیک هفت سالش بود برده بودنش مرکز مشاوره و درمانو...فکش انقد ...

وایی نگو😭😭😭😭😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
🤭آخه شیر خشک هم نمیخورد یادمه ۷ ماهش بود فک کنم ۵ کیلو بود. قندش میوفتاد. انشالله برنامه بریز درس ...

پسر منم نمیخوره از ۵ماهگی ک کلا خودشو از شیرشب گرفت روزا هم زورکی به واسطه گوشی میدادم اونم خیلی کم

رشد قدی و وزنیش تم افتضاح شده ۷ماهه رشدی نداشته

باید شروع کنم 😭هرچندخیلییی سحته

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
دقیق ۲ سال و نیم گفتار درمانی میبرم میگه خیلی تاخیر داره...باید باهاش فشرده کار بشه زیر نظر متخصص ...

سلام دختر من دی ۱۴۰۰

فقط کلمه  میگه. بابا .عسل .حموم .دد.اب .ناز.برگرد. چشم .گوش .پا .بغل. اینارو تقریبا یادمه ولی دوکلمه ای نگفته باید ببرم دکتر؟استرس دارم چرا حرف نمیزنه

سلام دختر من دی ۱۴۰۰ فقط کلمه  میگه. بابا .عسل .حموم .دد.اب .ناز.برگرد. چشم .گوش .پا .بغل. این ...

سلام گلم

به نظرم جای نگرانی نیست

ارتباط چشمی داره؟

ولی برای اینکه خیالت راحت بشه ببر پیش دکتر