دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بله خانمی من سر بچه ی اولم کلی دکتر بهم کلسیم د داد که توی یک سالگیش متوجه شدیم بچه سنگ کلیه ...
سر بچه اولم ۷ ماهگی خیلی اذیت بود کرد و کلیه هام دکترمو عوض کردم دکتر شریفی عزیز مخالف بود و من قطع کردم ، الآنم سومی رو باردارم بدون هیچ عارضه ای ، هیییچ دارویی نمیخورم فقط تغذیه صحیح ، دوستانم بخاطر پا درد منیزیم میخورن ، دکتر به من گفت بخاطر هورمونه این درد اثر منیزیوم روی جنین ثابت نشده من بهت نمیدم ۴ ماهگی قطع میشه واقعا هم قطع شد
اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی
یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞