2777
2789
عنوان

تهرانیا! مدرسه دولتی؟ به نظرتون خیانت در حق بچه س؟

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 18 پست
کدوم مدرسه میخوای بفرستیش دیگه تزکیه حزو تاپ تزین هاست ۶۰ میگیره 

شما از شهریه ها معلومه خبر نداری، من سمت غربم ، سوده و راه رشد که کلاساش شلوغه الان بالای ۱۲۰ می گیرن، این یه مدرسه تازه تاسیس تو شهرک غربه که کلاساش ۱۲ نفره اس به خاطر همین خیلی بیشتر می گیرن

من خودم دارم ماهیانه شو حساب می کنم، ۱۹۲ تومن میشه که تو چند تا چک می گیرن

دخترم غیرانتفاعی می‌رفت به خاطر هزینه های زیادیش و هزینه های جانبی ، گذاشتم دولتی . الان پشیمونم نه به خاطر اینکه توی دولتی اتفاق خاصی افتاده ،فقط به خاطر اینکه آموزشای جانبی رو باید بیرون مدرسه دنبال کنم که خیلی وقتمو میگیره و دخترم یه سال طول کشید تا با محیط دولتی هماهنگ بشه 

ولی خدایش توی دولتی از لحاظ آموزش کتابهای درسی مشکلی نیست و تفاوت چندانی با غیرانتفاعی ندارن حالا شاید توی مقطع متوسطه دوم تفاوت باشه که بحث کنکور هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما از شهریه ها معلومه خبر نداری، من سمت غربم ، سوده و راه رشد که کلاساش شلوغه الان بالای ۱۲۰ م ...

والا ما سوهانک هستیم دیگه ارزون ترین مدرسه غیر دولتی اینجا مدرسه دخارمه که برای دوم دبستان ۳۱ گرفت از ما

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
دخترم غیرانتفاعی می‌رفت به خاطر هزینه های زیادیش و هزینه های جانبی ، گذاشتم دولتی . الان پشیمونم نه ...

اینو همسرمم میگه، میگه کی حال داره از این کلاس به اون کلاس ببره بچه رو