2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون عزیزم امیدوارم حست برای من درست باشه برام دعاکن😍

به روی چشم

انشالله

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨
سوره رو ۶ر شب ۱ باز بنویس تا ۳ شب بخون همزمان بنویس 

سلام عزیزم میشه بگی کی ازدواج میکنم ؟ کجا و چطور باهاش اشنا میشم شغلش چیه ؟

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚
عزیزم حس میکنم شما خیلی فکر و خیال میکنید و بیش از حد به اینده فکر میکنید یکم باید ذهنتون رها کنید& ...

میشه زمان ازدواجم رو بگی

میرسد روزی که ماهم ساز خود را میزنیم 💫                               دختر تیرماهی 🎂 پرسپولیسی ❤  رزمی کار 🏆 دانشجوی حقوق 🎓📚
فردا چطور پس می‌ره  سوالا برام آشناست ؟ یه چیزی میتونم جواب بدم ؟😂

ببخشید اما حسم بهم میگه زیاد اماده نیستی 

استرست زیاده

موفق باشی انشالله

ایـن روزهـا منـ خـدای سکوتـ شدمـ 🖤خـفقـانـ گرفـتهـ ام تـا آرامـشـ اهـالـی دنیـا... خـط خـطیـ نـشـود... اینجـا زمـین استـ... اینجـا زمیـن استـ و رسم آدمهایـش عجیبــ :) اینجــا گم کهـ میشـویــ بـه جایـ اینکـه دنبالــت بگردنـ ...فراموشـتـ میکننــ 🖤✨