2777
2789

عشفم نگران نباش حتی یبوستت بخاطر استرستم میتونه باشه همین کارایی ک گفتمو انجام بده ساعت خوابتم درست کن آب سرد و سردی ها و هم حذف کن تشنه ت شد اب از کتری و سماور بریز بخور

دم کنکورت هست میتونی روهای خوش مثل گلاب و ... اسمری کنی رو صورت بخابی که مغزت گم بشه استرس طبع رو سرد میکنه

انرژیتم اگه تحلیل رفتم و بدنت سرد شوده داروخانه ها شربت ژل رویال دارن اوناهم خ‌وبه هم انرژی میده هم بدنتو گرم میککه ۱دونه بیر بخور 

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
اتفاقاا عزیزم همین منو نگران کرد من ۱۲ لیوان میخوردم بدتر میشد  بخاطر همین نگران شدم ک شاید مش ...

فعلا هیچ دکتری عزیزم

اون خون هم به خاطر زخم شدن مقعده. بهش میگن شقاق که زمان یبوست چیز عادی هستش. اگه بازم خون دیدی با روغن زیتون مقعدتو چرب کن تا زخم زودتر خوب بشه. 

همونطور که گفتم آب زیاد خودش عامل یبوسته. بهترین درمان همونیه که گفتم.

برا اصلاح مزاج هم باید بری زیر نظر یه طب سنتی حاذق. ولی فعلا حواست به کنکور باشه. فرصت برا اصلاح مزاج زیاده. فقط هر صبح خاکشیر با آب گرم بخور. ناشتا باشی وقتی میخوری و تا نیم ساعت بعدش هم چیزی نخور. بعد 2 هفته انقدر پوستت خوب میشه که نگو😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عشفم نگران نباش حتی یبوستت بخاطر استرستم میتونه باشه همین کارایی ک گفتمو انجام بده ساعت خوابتم درست ...

فداتشم عزیزم چقدر دل مهربونی داری ایشالا هر مشکلی هر حاجتی داری خدا برات حل کنه 🥺

اره من آدم خیلی استرسی هستم جوری ک با گفتن ی حرف مثلا الان کلمه کولیت یکی گف و یبوست 

و من چون یبوست دارم استرس گرفتم داغون شدم فوری اومدم تاپیک زدم 

من سعی میکنم سردی هارو کم کنم چون خیلی آب سرد میخورم

بعد چیزی ک گفتین از داورخونه بگیرم یبار دیگ‌مینویسی

ژل رویال بگم؟

فعلا هیچ دکتری عزیزم اون خون هم به خاطر زخم شدن مقعده. بهش میگن شقاق که زمان یبوست چیز عادی هستش. ا ...

وااای دورت بگردم اتفاقا من‌بدنم جوشه قبلا کرم مصرف میکردم خوب شده بود ولی دوباره زیاد شد شاید از همین یبوستهه و الان میگی پوستت خوب میشه

ایشالا از خدا هر خاسته ای داری ب زودی زود حل شه 

بعضیاتون خیلی دل مهربونی دارید همیت ک این ساعت شب زحمت میکشی برا من تایپ میکنی من آروم میشم ترسم می ریزه مطمئنم خدا یجایی برات جبران میکنه خیر ببینی عزیزم 

باشه چشم

فداتشم عزیزم چقدر دل مهربونی داری ایشالا هر مشکلی هر حاجتی داری خدا برات حل کنه 🥺 اره من آدم خیلی ...

دم آزمون گوشیو ببوس بزار کنار

اگه فکرمیکنی مغزت نمیکشه چیزای گرمی بخور

لبنیات ممنوع

غذاهای حجیم ممنوع (مثل ماکارونی   برنج و..)

از ژل رویال درست شده من برای همسرم گرفتم ی شربت کوچیک بود بقولی یکبار مصرف بود ی قلوپ بود کلا 

نمیدونم آزمونت گی هستش اگه وقت داری و یبوستت خ ب شد میتونی بگی مادرت برای میخک و کندر بخره به یک مقدار مساوی میخک آسیاب که بعد کندر اضافه کنه بهش اینو نگه  داری روزانه ی حبه ازش بخوری به اضافه همون مقدار  اسفند شسته شده( داروی تقویت حافظه ستکه ت ۷ روز یا ۱۴ روز میتونی بخوری)

فقط نجوی باید قورتش بدی 

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
دم آزمون گوشیو ببوس بزار کنار اگه فکرمیکنی مغزت نمیکشه چیزای گرمی بخور لبنیات ممنوع غذاهای حجیم م ...

عزیزم من کنکور یدونه ۶ ام دادم ک اینو بیخیال شدم چون زمانی نمونده یدون تیرماه ۷ تیر ک ۶۵ روز وقت هست 

و از فردا استارت میزنم

ازت ممنونم بابت چیزایی ک‌گفتی .

خدا خیرت بده 

حتما از چیزایی ک گفتی استفاده میکنم مرسی عزیزم ♥️🥺

عریزم من خیلیی استرس گرفتم ی بیماری شنیدم ک اصلا نمیدونسم کولیت  اصلا نمیدونستم الان خودم پشت ...

کولیت روده؟ دکتر تشخیص داده؟ 

دنبال حمایت هیچکس نیستیم                                      اسپانسر ما خداست.....🤍🤍🤍
فعلا هیچ دکتری عزیزم اون خون هم به خاطر زخم شدن مقعده. بهش میگن شقاق که زمان یبوست چیز عادی هستش. ا ...

سلام عزیزم خوبی یچیزی بگم اصلا نمیدونم چجوری دهات کنم 

من همونطور و گفتی ناشتا خاکشیر با آب جوش خوردم الان ۳.۴‌روزی هس بهتر شدم 

بهت ایمان اورددم فداتشم مرسی ازت 

یچیز دیگ من بدنم پوستش کدر یجاش سیاه یجا سفید اصلا یجوریه و صاف نیس 

نمیدونی از چیه؟از مزاجه؟یا از همین گوارش اینا

چیکار کنم؟بدنم صاف شه

سلام عزیزم خوبی یچیزی بگم اصلا نمیدونم چجوری دهات کنم  من همونطور و گفتی ناشتا خاکشیر با آب جو ...

سلام گلم

خداروشکر که مؤثر بوده. فعلا قطعش نکن.

درمورد پوستت هم منظورت چه قسمتهاییه؟ مثلا زانو یا آرنج؟ درکل مصرف خاکشیر و آب گرم باعث پاکسازی کبد میشه که تأثیر مستقیم روی پوست داره. یه ماه بخوری متوجه میشی پوستت خیلی بهتر شده. البته بخشی از لک‌های بدن هم هورمونیه و نیاز به درمان‌های تخصصی داره که من بلد نیستم. فعلا همون خاکشیرو مصرف کن. اگه تغییری ندیدی روی پوستت دنبال درمان‌های دیگه باش. 

سلام گلم خداروشکر که مؤثر بوده. فعلا قطعش نکن. درمورد پوستت هم منظورت چه قسمتهاییه؟ مثلا زانو یا آ ...

فداتشم قشنگم 

اره ادامه میدم.

ن ارنج اینا ن پشت بدنم از بالا تاپایین میخاره و جوش میزنه و جاش میمونه الانم لک شده و تیره 

گفتن ک برم بیمارستان رازی تهران 

میخام پوست بدنم صاف شه صاف نیس🤦‍♀️یجاش تیره یجاش روشن میخام یکدست شه و بدون لک

همون برم رازی 

مرسی عزیزم 

فداتشم قشنگم  اره ادامه میدم. ن ارنج اینا ن پشت بدنم از بالا تاپایین میخاره و جوش میزنه و جاش ...

خواهش میکنم گلم

اگه منظورت جای جوشه که پیگیری نیاز داره و فکر نکنم خاکشیر کاری از پیش ببره. خاکشیر فقط باعث میشه دیگه جوش نزنی ولی لک جوش‌های قبلو از بین نمی‌بره. 

خواهش میکنم گلم اگه منظورت جای جوشه که پیگیری نیاز داره و فکر نکنم خاکشیر کاری از پیش ببره. خاکشیر ...

اره خب الان ی چشمم ورم کرده بخاطر کاشت بنظرت چی خوبش میکنه.میبینی درد پشت رو برا من نازل میشه

اره خب الان ی چشمم ورم کرده بخاطر کاشت بنظرت چی خوبش میکنه.میبینی درد پشت رو برا من نازل میشه

اگه عفونته که شست‌شو با چای سرد جواب میده همیشه. حتی برا نوزاد من انجام دادم. حتما با پنبه استریل انجام بده. دستمال کاغذی به درد نمیخوره. چای کهنه هم بیشتر جواب میده. لااقل 2 ساعت از دم کشیدن چای گذشته باشه. 

البته ممکنه التهاب هم باشه و اصلا عفونت نباشه که در این صورت تا فردا بهتر میشی. 

اگه عفونته که شست‌شو با چای سرد جواب میده همیشه. حتی برا نوزاد من انجام دادم. حتما با پنبه استریل ان ...

عزیزم من الان چای دم کردا گذاشتم رو چشمم نیم ساعت بمونه میشورم

بنظرت تا فردا شب خوب میشم عروسی داریم

بعد قطره هم گرفتم با قرص