بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی این خانمی که کولیت داشت شکم دردهای وحشتناک میگرفت زمان عود بیماری. اسهالهای خیلی بدی هم توی همون دوره داشت که اکثرا خونی بود. چنان اسهال شدیدی میگرفت که در عرض 2 هفته تا 25 کیلو از وزنشو از دست میداد. یعنی زمان عود بیماری که میدیدمش دور از جون انگار جنازه بود. به شدت لاغر میشد. زیر چشماش سیاه. پوست صورتش زرد. اصلا داغون میشد. وای خیلی بد بود. خداروشکر درمان شد.
اخه من یبوست دارم همیشه بخاطر همین میترسم خودن هملاغرم دور چشام سیاهه
لاغری و یبوست و سیاهی دور چشم همه از سردی و خشکی طبع بدنته. با اصلاح مزاج همهشون درمان میشن. فعلا همون خاکشیر و آب گرم مصرف کن هر روز تا بعد کنکور انشاءالله پیگیر باشی برا اصلاح مزاج.
لاغری و یبوست و سیاهی دور چشم همه از سردی و خشکی طبع بدنته. با اصلاح مزاج همهشون درمان میشن. فعلا ه ...
فداتشم ایشالا ک همینطور باشه همین سردی مزاج باشه
بعد اینکه رفتمگوگل خوندم کسی ک کولیت داره تن تن میره برا مدفوع ولی من ن یبوست دارم بعد گاهی وقتا ک حدود یسال پیش توش خون بود ک دکتر گفت بخاطر اینکه مدفوع سفته روزانه ۱۲ لیوان آب مصرف کن