2777
2789
عنوان

دخترا من تازه دارم شروع میکنم امیدی هست ب قبولی فرهنگیان؟

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 72 پست
رشتت چیه؟ من امسال اردیبهشت کنکور دارم نرسیدم بخونم گفتم خودمو مخک بزنم تا دوره بعدی وگرنه ریره دیگ ...

میگم اونا ک اردیبهشت کنکور میدن تیر هم میتونن باز کنکور بدن ؟

عموم هر بار نصف شب بیدارم میکنه و با نگرانی میپرسه. چرا ظهر جمعه منتظرت بودم نیومدی خونه باغ ؟و من میترسم بهش بگم تو صب جمعه فوت شدی ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم دیروز شروع کردم مهارتو ۲۰ زدم هوشو ۳۰ ولی تخصصیام بده😐 ولی امید دارم امید بده مگه؟😂

امید خوبه عالیه 

میگم درسته که میگن اگه مهارت و دینی و اون منابعی ک گفتن درصد خوبی بزنیم دعوتیم برا مصاحبه؟

تخصصیا رو چیکار کنمم

امید خوبه عالیه  میگم درسته که میگن اگه مهارت و دینی و اون منابعی ک گفتن درصد خوبی بزنیم دعوتی ...

به نظرم اره چون ظرفیت پذیرشم رفته بالا

تخصصیارم اون فصلایی که راحته رو بخون یا کنکور سالای قبلو حل کن اوکیه به نظرم

من فصلای راحتو خوندم اونم نصفه نیمه میانگین ۱۰ درصد زدم

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 
2810