2777
2789
عنوان

خانمهایی که دختر نو جوان دارند

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 58 پست
عزیز من دخترم یازده سال و نیم پریود شد 14ماه پیش، تا الان ده سانت رشد کرده 

چنده قدش

دردی که انسان را به سکوت وا میداردبسیار سنگین تر از دردیستکه انسان را به فریاد وا میداردو انسان ها فقط به فریاد هم می‌رسندنه به سکوت هم…    سکوت من به این معنا نیست که نمی توانم جواب دهم بلکه نمیخواهم دل کسی را بشکنم   اصالت را یکی دروغ نگفتن معنا میکند دیگری تهمت نزدن ولی من اصالت را برده ذات بد نبودن معنا میکنم  قله ای که چند بار فتح شود بی شک تفریحگاه عمومی میشود مواظب قلبت باش همه آدما روزی از دنیا می رن و چیزی که باقی می مونه اعتبار اوناست ‌‌‌... پس اعتبار مون رو حفظ کنیم که واقعی ترین دارایی یک انسان به اعتبار اونه     _ یه دختر مو فرفری چشم درشتم که دردای زیادی کشیده تو زندگیش اما با این وجود تجربه های زیادی هم داره   سوال علمی راجب بدن داشتین راجب اقتصاد داشتین  دلتون گرفته بود خواستید درخواست دوستی بدین درخدمتم ☘️❤️     https://abzarek.ir/service-p/msg/1716079  دیگر هیچکس او نخواهد شد ... حتی خودش .. درد ناشی از تکامل ...رو دارم تجربه میکنم 
نوجوان یعنی چند دخترم ۹سالشه کار خاصی نمیکنخ قد و وزن دختر شما چنده این ۱۲۵ وزن۲۳

معمولا به سن ۱۰ ۱۱ سال به بعد نوجوانی میگن 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی بعد از بلوغ خیلی قد کشیدی؟

بله خیییییلی 

اندازه ها دقیق یادم نیست 

ولی بحث یک سانت دوسانت نبود 

یادمه دوم راهنمایی با همکلاسی های صمیم هم قد بودیم ،،،ولی بعد چندسال من  از همه شون دو وجب بلند تر بودم 

رشد میکنه ولی کم کم

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود

واقعا مطمینی عزیزم؟این قد و وزن خیلی کمه آخه دختر من ۹ سالشه خیلی خیلی لاغره اما ۲۶ کیلو هست هر کس م ...

دختر من نه سالشه 

چهل و پنج کیلوه  

البته دختر من وزنش زیاده و این خوب نیست 

بنظر من وزن نرمال براشون تو این س دیگه حداقل باید سی و پنج رو باشن

عزیز من دخترم یازده سال و نیم پریود شد 14ماه پیش، تا الان ده سانت رشد کرده 

من دخترم پریود نشده الان هم قدش ۱۵۵ نگرانم اگه با این قد پریود بشه دیگه بعدش بلند نشه و البته الان۱۳ سالشه و دیگه احتمالا نزدیک پریود شدنشه

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
دختر من نه سالشه  چهل و پنج کیلوه     البته دختر من وزنش زیاده و این خوب نیست&nb ...

نه عزیزم ۳۵ هم خیلی خیلی بالاست قد نرمال دختر ۹ ساله من تو سایت نگاه میکنم همیشه ۲۸ هست

هر کجا باشم غمت هست....
بله خیییییلی  اندازه ها دقیق یادم نیست  ولی بحث یک سانت دوسانت نبود  یادمه د ...

چه خوب من دیده بودم قبل از بلوغ قد جهشی رشد کنه ولی بعد از بلوغ نه 

دختر من نه سالشه  چهل و پنج کیلوه     البته دختر من وزنش زیاده و این خوب نیست&nb ...

ماشالا به گل خترت😍

اما عزیزم گناه داره حتما رژیمش بده بزرگ میشه جالب نیست وقتی کوچیکن خوشگل و بامزه هستن تپلی باشن ولی وقتی بزرگ میشن خیلی دردسر میکشن

هر کجا باشم غمت هست....
من بعد از پری رشد نکردم. نگرانم دخترمم همینطور بشه ده سالشه. قدشم ۱۳۴ هست.

علایم بلوغ داره؟معمولا بچه ها تو دوره بلوغ یه رشد قدی جهشی دارند البته دختر من که تا حالا نداشته تو ده سالگی هم قدش۱۳۷بود

من خودم ۱۰ سالگی پریود شدم تا دوسال بعدش رشد کردم قدم ۱۶۳

دقیقا هم قد بقیه ی اعضای خانواده

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

خودم ۱۱پریود شدم قدم بلند شد از یه بچه ۱۱ساله الان ۱۸ام قدم ۱۶۸

اما رشد سینه نداشتم سینم خیلی کوچیک

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
2810