2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم میشه لطفا برای من هم بگیری؟ به پسرخالم میرسم؟دوسم‌داره؟

عزیزم ورقتون افتاده یه مقدار شل کن سفت کن دارین توی ارتباطتون. اینکه به ازدواج ختم بشه رو نه واقعیتش فعلا ندیدم تا یکی دو سال آینده.

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
عزیزم ورقتون افتاده یه مقدار شل کن سفت کن دارین توی ارتباطتون. اینکه به ازدواج ختم بشه رو نه واقعیتش ...

مرسی عزیزم

قشنگم در نهایت حس بهم داره؟

و ااینکه پیشنهاد رو میده؟

از نظرش من چجور ادمیم❤️

ببخشید گلم میشه برا منم بگیری حاملم در مورد بچم بگو جنسیت شم نمی‌دونم  

سلام عزیز دلم. جنسیت بچتون رو نمیتونم با پاسور مشخص کنم حس ششم هم ندارم گلم. ایشالا ک به سلامتی بدنیا بیاد❤

فعلا وعده بازگشت نداده بهم عزیزم صبر کنید

یعنی جوابی ندارید ؟ جدا نشدیم فقط ازم ناراحته 

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

آرع یکی هست ۱۵سال ازم بزرگترین اما خیلی دوسم داره بقیه مخالفن؟

پس کیسی ک اختلاف سنی داره همین شخصه.

موانع می بینم اما در نهایت برداشته میشن اگر قصد جدی داشته باشین

عزیزم میشه به من بگی علی برمیگرده یا ته؟ کی برمیگرده؟

عزیزم برات به آرامش قلبی رسیدن دارم می بینم. به نفعته ب این شخص برنگردی چون یه کیس خیلی عالی ازدواجی تا ۱ زمان آینده ۱ ماه ۱ سال براتون دیده میشه

پس کیسی ک اختلاف سنی داره همین شخصه. موانع می بینم اما در نهایت برداشته میشن اگر قصد جدی داشته باشی ...

عزیزم چرا گفتی رابطه کات شده رو برنگردم ؟ چون خیلی دوسش دارم اونو؟

اره رابطه کات شده دارم چرا برنگردم؟ برام بد افتاده؟

اگر با صبر همراه باشه بهتره اما یه کم خطر هست از این جهت ک به راه های غیر الهی متوصل نشین. تفسیرش یه کم سخته ولی کلی بخوام بگم فقط از خدا نیت هاتون رو بخواین. اگر به صلاحتون باشه بهتون میده خودش اما اینکه از راه اشتباه بدستش بیارین خیری توش نیست