2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@صباخاتونم    

شما که برای همه گفتید لطفا بمنم بگید کی ازدواج میکنم؟ 

شانس منه هروقت از هرکی پرسیدم جوابم نداد

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
ایشون میگیرن؟

اره

نی نی یارمنو نترکون لطفا کاربریم رولازم دارم یااول اخطارچیزی بده ....چرابزایم پسری،جاموبندازه پشت دری،روم بکشه پالون خری،عروسم بگه جادوگری.....میزایم دختری جاموبندازه توپنج دری،روم بکشه لاف زری،دامادم بگه تاج سری  
@صباخاتونم     شما که برای همه گفتید لطفا بمنم بگید کی ازدواج میکنم؟  شانس منه هرو ...

سلام عزیزم اخه اونجا تعداد سوال ها واااقعا زیاد شده بود دیگه حسش نبود برای شما تک نیت میگیرم الان

پس زخم هایم چه میشوند؟ نور از همانجا وارد میشود🌟
سلام عزیزم اخه اونجا تعداد سوال ها واااقعا زیاد شده بود دیگه حسش نبود برای شما تک نیت میگیرم الان

مممنون عزیز

مممنون عزیز

عزیزم ورقتون دو تا کیس ب من نشون میده ک شما باهاشون آشنایی در پیش دارین. روی نیت احساسی خوشحالی عاطفی تا ۳ وعده مثل ۳ ماه افتاده. روی نیت ازدواج وعده نداده بهم عزیزم فعلا. باید صبر کنین. 

عزیزم ورقتون دو تا کیس ب من نشون میده ک شما باهاشون آشنایی در پیش دارین. روی نیت احساسی خوشحالی عاطف ...

ممنون

عزیزم ورقتون دو تا کیس ب من نشون میده ک شما باهاشون آشنایی در پیش دارین. روی نیت احساسی خوشحالی عاطف ...

گلم دیروز خیلی زحمت دادم ولی درمورد یه نفر سوالم گم شد انقدر تاپیک شلوغ بود 

با شخصی در ارتباطم میدونم یه دختر خانمی باهاش دوسته 

میتونی بگیری ارتباطشون کی قطع میشه ؟ و اینکه خود این شخص علاقه داره بهم؟

من آنِ توام        مرا به من باز مده..

گلم دیروز خیلی زحمت دادم ولی درمورد یه نفر سوالم گم شد انقدر تاپیک شلوغ بود  با شخصی در ارت ...

سلام عزیزم اره دیشب خیلی شلوغ بود نزدیک ۶۰ صفحه شد😅

الان برات میگیرم