2777
2789
عنوان

برگاتون بریزه یه دختر ۱۳ ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 4482 بازدید | 95 پست
ای بابا . کجا میریم . بچه  عاشق میشه .آدم میکشه  مادر بچه تو بیمارستان عکس میگیره میذاره ...

فقط دود از کله آدم بلند میشه

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی واقعیش فک کنم خوش اخلاق باشه؟

کلا مث فیلماشه.   تند و خشن🤣

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
شاید میخواسته تا لحظه آخر از بچش عکس داشته باشه چکار دارید که آدما چکار میکنن هرکس داغش یجوری سرد می ...

حالم بد شد...

اون با هدف منتشر کردن گرفته وگرنه ب اشتراک نمیذاشت اخه..

کی میگیره جاتو؟؟ رو تنم کبودی بوسه هاتو...

یه پسر ارزش نداره خون و خونریزی به پا کنین    

نه والا دوستم سه سال  باهاش بود  کات کرد بعد من دوماه بودم بعدش من سه ماه عقدش بودم جدا شدم الان با یکی دیگه ازدواج کردم 

عاشق کشورم ایران عزیزم هستم🌹
حالم بد شد... اون با هدف منتشر کردن گرفته وگرنه ب اشتراک نمیذاشت اخه..

آدم وقتی داغداره مغزش قفل میشه شاید خیلی کارا کنه یا حرفا بزنه که تو حالت عادی انجام نمیداد و نمیگفت

شایدم بعده ها پشیمون بشه یا نشه

اما مغز قفل میکنه واقعا

متاسفم برای هردو خانواده

از روزی که مادر شدم زندگیم بهشت شد  

چقد وحشتناكه. الان سرچ كردم خبرو. سن ١٢ تا ١٤ سال خيلي سن خطرناك و بحراني هستش. 

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

سلام من باز کاربر اسمان رو پیدا نمیکنم ، فکر کنم تعلیق شده ؟ خبری ازش نیس ، دفعه قبل منو تگ کردی تاپیکش ، الانم اگه پیداش شد تگم کن ، البته کاربریش و تاپیکهاش هنوز هست ولی خودش دسترسی نداره

لطفا برای حاجتم یک صلوات بفرستین شما هم ان شالله به ارزو هاتون برسین،😊

با احترام به همه ی عزیزان ، جهت اطلاع قرص ب-رنج دارای بوی بسیار تند و شدیدی هست که حتی با فاصله هم بوئیدنش ناراحتتون میکنه
بنابراین کسی برای قت-ل نمیتونه ازش استفاده که
حداقل در زمانی که مقت-ول در حالت عادی و به هوش باشه
این قرص رو اکثرا برای خود_ک-شی استفاده میکنند
در مجاورت هوا بعد از مدت کوتاهی پودر و کم اثر میشه
و بسیاری از عطاری ها موجود دارند . میتونین داخل یک دستمال وسط کیسه های برنج بزارین تا شپشک برنج داخل کیسه ها کاملا از بین بره

این جسم فعلی در عالم چقدر ناچیزه . نگران نباش این مرحله هم بزودی تموم میشه