2777
2789

احتمالا به دست ها و کتف

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از خود گردن شروع میشه وقتی دیگه پیشرفت کنه میزنه به دستها و نوک انگشتها 

اگه دیدی با کامنتم مخالفت کردی و جوابتو ندادم یعنی حوصله بحث ندارم😇 آره اصلا هر چی شما میگی درسته😁
درد وحشتناكيه كتف گردن حتي گاهي وقتا باعث فك درد هم ميشه دست سِر ميشه..و بازوهاتم درد ميگيره

به پاهم میزنه؟ تو سن کم چقد احتمالش هست آدم بگیره من ۲۲ سالمه آخه کار سنگینی هم نکردم 

درد شدید گردن و مهره ای پشت گردنت 

کتف درد شدید 

دردش به دست میزنه و گزگز دست و نوک انگشتان 

و دست رو نمیتونی بالا ببری زیر بغلت تیر میکشه

اینا درصورت درد شدید ب وجود میاد 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
به پاهم میزنه؟ تو سن کم چقد احتمالش هست آدم بگیره من ۲۲ سالمه آخه کار سنگینی هم نکردم 

راستش نميدونم پا فك نكنم 

من٢٠ سالمه هيييچ كاري انجام نميدادم بعد چند جلسه كلاس خياطي فهميدم ديسك دارم فك كنم ١٧ سالم اينا بود

ولی اینجا خیلی جای باحالیه🫠😅
راستش نميدونم پا فك نكنم  من٢٠ سالمه هيييچ كاري انجام نميدادم بعد چند جلسه كلاس خياطي فهميدم د ...

خب چیکار می‌کنی دردت نمیگیره ؟ در حالت عادی اذیت نیستی خطرناک نیست 

راستش نميدونم پا فك نكنم  من٢٠ سالمه هيييچ كاري انجام نميدادم بعد چند جلسه كلاس خياطي فهميدم د ...

فقط با عکس معلوم میشه یا فیزیوتراپ معاینه کنه میفهمه

و این موضوع با فیزیوتراپی بهتر میشه ؟

برای من که با فیزیو تراپی جواب نداد چون وضعم وخیم شده بود اول برام کورتون تزریق کرد یه ۲۰ تا آمپول بود از گردن تزریق کرد تا آرنجم بعد از تزریق ۵ جلسه فیزیوتراپی رفتم تا خوب شدم

بعضیاهم میبینی زیاد پیشرفت نکرده با همون فیزیوتراپی جواب میده 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
تحت درمان باش ي مقدار دارو هست اونارو استفاده كني قابل تحمل تر ميشه

ببین من چند وقت بخاطر گرفتگی و درد بالا تنه رفتم فیزیوتراپی البته پایین کمرم هم گرفتگی داره و چند ماهه پریود نشدم

دو سه روز دیگه میشم میگم شاید بهتر شم اگه دیسک بود با فیزیوتراپی بهتر نمیشد یا فیزیوتراپی بدترش نمیکنه