2777
2789
خب چیکار می‌کنی دردت نمیگیره ؟ در حالت عادی اذیت نیستی خطرناک نیست 

تو اين س سال ك درد دارم يبار رفتم دكتر اونم چون تاثير خاصي نديدم ديگ نرفتم . درمان قطعي نداره

ويتامين كلسيم و مسكن ميخورم 

استرس و ناراحتي ارتباط مستقيم داره و سريع دردمو بيشتر ميكنه

ولی اینجا خیلی جای باحالیه🫠😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من که با فیزیو تراپی جواب نداد چون وضعم وخیم شده بود اول برام کورتون تزریق کرد یه ۲۰ تا آمپول ب ...

ببین من چند وقت بخاطر گرفتگی و درد بالا تنه رفتم فیزیوتراپی البته پایین کمرم هم گرفتگی داره و چند ماهه پریود نشدم

قرص خوردم دو سه روز دیگه پریود  میشم میگم شاید بهتر شم پریود شدم آخه پاهامم حالت گرفتگی داره بنظرت دیسک ؟

ببین من چند وقت بخاطر گرفتگی و درد بالا تنه رفتم فیزیوتراپی البته پایین کمرم هم گرفتگی داره و چند ما ...

من فيزيوتراپي نرفتم نميدونم اما شنيدم فيزيوتراپي ب تنهايي جواب نيست آمپول هم بايد زد

ببین من چند وقت بخاطر گرفتگی و درد بالا تنه رفتم فیزیوتراپی البته پایین کمرم هم گرفتگی داره و چند ما ...

عزیزم باید دکتر بری که ببینی دیسک کمر داری یا نه اونم ام آر آی باید بدی 

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 
کجاهات درد می‌کنه 

پايين گردنم اولين مهره ب اندازه ي گردو باد ميكنه. اون قسمت درد ميگيره با بازوهام خيليم عصبي ميشم وقتي درد ميگيره انگشتامم گز گز ميكنه حالت خواب رفتگي

دو سه سال پیش تو عکس مهره چهار پنج کمر دیسک داشتم ولی گردن چیزی نبود 

خوب همون دیسک کمره فیزیو برو امیدوارم جواب بده ، مراعات کن کار سنگین انجام نده انشاالله بهتر شی

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که