2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله داریم ولی داره شمارو گول میزنه که حضانت دائم نده

خوب الان من چی کار کنم؟یعنی میخواد حضانت اینجوری بده که بچه رو ازم بگیره؟یا میخواد اذیتم کنه؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
خوب الان من چی کار کنم؟یعنی میخواد حضانت اینجوری بده که بچه رو ازم بگیره؟یا میخواد اذیتم کنه؟

اره میخاد اذیتت کنه

بگو فقط حضانت دائم 

وگرنه بچه برای مدرسه ثبتنام کردن خروج از کشور واس همه کاراش به مشکل میخوره شمام تو دردسر میندازه

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

اره میخاد اذیتت کنه بگو فقط حضانت دائم  وگرنه بچه برای مدرسه ثبتنام کردن خروج از کشور واس همه ...

خوب اگه سال بسال بده تو ثبت نام مدرسه چ مشکلی پیش میاد؟حضانت موقتی که بهم داده تاریخشو عمدن وکیل ش اشتباه نوشته الان باید چیکار کنم ؟

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
با چی راه بیام عزیزم؟

شوهر نکنی

شرط بزاره قبول کنی

اصن تو ثبت نام بچه و بردنش ب اینور اونور ب مشکل میخوری

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂
خوب اگه سال بسال بده تو ثبت نام مدرسه چ مشکلی پیش میاد؟حضانت موقتی که بهم داده تاریخشو عمدن وکیل ش ا ...

خب نمیخاد سال به سال بده داره گولت میزنه 

بگو همون دائم بده 

شبیه مه شده بودی!نه می‌شد در آغوشت گرفت و نه آن‌سوی تو را دید! تنها می‌شد در تو گم شد که شدم…

چیکار کنم عزیزم؟

برو درخواست حضانت دائم بده 

مدرکی از شوهرت داری که بگی صلاحیت نگه داری بچه نداره؟