2777
2789
عنوان

🌱خانوادم میگه این خواستگارو قبول نکن نظر شما چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 693 بازدید | 51 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی اینجوری که نوشتی خیلی خوبه...

اگر خانوادت از نظر مالی میگن خب کارمند بانک خیلی خوبه 

الا میشناسم پسره کارمند بانکه خانومش خانه داره 

پسر تو سن کم دوتا ماشین بهترین خونه سه تاهم بچه داره ماشاالله

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
نه فرهنگیم  قبلا خواستگار پزشک داشتم رد کردم هنوز تو کف اونن که نباید رد میکردی

من مربیم همچین مشکلی داشته خب  ولی ب خاطر داداش ش ک اونم معلول بود فکرای چرت و پرت زیاد میکردن ک ارثی باشه اینم در نظر بگیر ک چرا پسره باهات ازدواج میکنه 

خانواده ها گاهی با هندونه زیر بغل زدن دخترا بدبختشون میکنن 

برا منم هی میگفتن بیشتر از اینا لیاقت داری اخرم شدم یه موجود افسرده شکست خورده و سختی کشیده ۲۷ساله مجرد

تو تمام روابطم هم شکست میخورم و الان راضی شدم به یه مرد معتاد ۴۲ ساله اونم برا دوستی و .. 

کورد نیستم :) 
خودم حرف خانوادمو قبول نکردم مثله چی پشیمونم💔

بله درشرایط درستش... ولی شرایط استارتر باتوجه به تمام نکات مثبتی که خواستگارش داره خیلی خوبه.. اسی گفت پدر مادر نداره پس بقیه براش تعیین تکلیف میکنن. وقتی خودش بالغ و عاقله

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بنظر من كه شرايطش خيلي هم خوبه. اشنا شو. اگر ديدي باطني هم واقعا ادماي خوبي هستن ازدواج كن

تو اين اوضاع اقتصادي پسري كه خونه و ماشبن داره كمه. تحصيلاتم كه داره. ارث هم بهش رسيده. اختلاف سنيتون هم كه خوبه

🫠
خانواده ها گاهی با هندونه زیر بغل زدن دخترا بدبختشون میکنن  برا منم هی میگفتن بیشتر از اینا لی ...

چرا باید بری تو رابطه بایه ادم اینجور ینی واقعاا خودتون رو اینقد پایین میدونید؟؟ پس ارزش و احترام بخودت چی.. بنظرم نرو و مجبور نکن بااین آدم باشی. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
نه فرهنگیم  قبلا خواستگار پزشک داشتم رد کردم هنوز تو کف اونن که نباید رد میکردی

عزیزم درسته موقعیت اجتماعی و...خیلی خوبه

ولی با شغل طرف که نمیخوای ازدواج کنی

اگر فقط دلیلشون همینه که گفتی پس حتما با این کیس که الان پیشنهاد شده بهت اشنا شو چون موقعیت خوبی داره 

مهم ارامش هست نه مدرک تحصیلی پزشکی و... و این اقا هم بیسواد نیست ارشد داره و هم سطح هستین تقریبا و مناسب ترم هست برای شما

چرا باید بری تو رابطه بایه ادم اینجور ینی واقعاا خودتون رو اینقد پایین میدونید؟؟ پس ارزش و احترام بخ ...

تنهام 

فقط ب این میتونم از شکست هام بگم حتی از نامزد سابقم ک چی گدشت 

پیشش میتونم گریه کنم و حرف بزنم 

کورد نیستم :) 

خیلی خوبه که این خواستگار

کسی میتونه سفت و سخت توقع پزشک داشته باشه که حتما خودشم پزشک باشه. 

در ثانی، کی گفته پزشکا همشون خوبن؟! اینقدر پزشک بی اخلاق داریم که نگو. 

این خواستگار شما خیییلی شرایطش اینجور که گفتی عالیه

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید. و از این کارِتون خجالت بکشید.            یک نکته برای همه ی عزیزان: لزومی نداره همه جا عقده ای بودنتونو جاااار بزنید (خطاب به هرکس که عقده ایه و با عقده هاش دیگرانو آزار میده)                      کاربر جدید نیستم دوستای گلم