2777
2789
عنوان

شوهرم سردمزاج شده چیکارش کنم😤😑

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 40 پست
لباس تحریک کننده تاثیر نداشت ؟؟؟

چرا؛مثلا عشق بازی میکنه😑ولی کمتر به رابطه ختم میشه مثلا میگه الان خیلی خستم(چون شبا دیر از سرکار میاد)ولی درکل توجیه خوبی نیس

مکمل باعث نشدمیل جنسیش کمتر بشه؟ 

نه بهتره 

مربی هم گفته حداقل هفته ای دوبار رابطه داشته باشین

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا؛مثلا عشق بازی میکنه😑ولی کمتر به رابطه ختم میشه مثلا میگه الان خیلی خستم(چون شبا دیر از سرکار می ...

وایی بدترین چیز اینه تنور رو داغ کنه و نون نزنه 🥺🤦🏻‍♀️اینجوری بیشتر اذیت میشی

تا خودش تصمیم به تغییر نگیره نمیشه همسر منم غصه هرچیزی رو میخورد الان که خودش بهتر شده باشگاه میره ه ...

دقیقا همسر منم الان یک ساله اینطوری شده همش حرص میخوره چون تجربه ی ورشکستگی سنگینی ام داشتیم بعد از اون اینطوری شد همش فکر پول و ماشین و خونه و درامد میکنه ذهنش کلا پی این چیزاس

نمیگم بده ولی داره خودشو از پا درمیاره

توی برنج زیره بریز. توی چاییش دارچین بریز  . مغزیجات مثل تخمه اینا سعی کن بدی بخوره . کلا چیزای ...

همه ی این کارارو میکنم

عشق بازی میکنه😑ولی ب رابطه ختم نمیشه چون اکثرا مواقع یا داره میره سرکار یا از سرکار اومده میگه الان خستم

دقیقا همسر منم الان یک ساله اینطوری شده همش حرص میخوره چون تجربه ی ورشکستگی سنگینی ام داشتیم بعد از ...

هم خودش هم شما من قشنگ به همسرم گفتم الان ۳۰ سالته اگه بشی ۴۰ و کلا نخوای من اون موقع تازه ۳۱ میشم واقعا زندکیمون چی میشه ؟؟ .

الانم بهتر شده بهش میگم وقتی بی،میل بودی همش حس میکردم من یه چیزی کم دارم 

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
من چجوری میتونم؟اتفاقا زن که بهتر خودشو نکه میداره واسم مهم نیست چون حسی ندارم بهش ارزومه باهم رابطه ...

اره منم از لحاظ جنسی اذیت نمیشم منظورم این نیس

ولی ادم وقتی شوهرش سمتش نیاد حس بدی میگیره فک میکنه دیگه جذابیتی نداره🥲

برو پیش سکستراب اگر حل نشد مشکلتون  اما به خودت برس آرایش کن چند بار خودت پیش قدم بشو

دائمی نیستش

مثلا یه ماه خیلی اوکیه

یهو وقفه میوفته

اعصابم خورد میشه😑

دائمی نیستش مثلا یه ماه خیلی اوکیه یهو وقفه میوفته اعصابم خورد میشه😑

https://t.me/geibfa

تو این کانال عضو شو دوره دلبری رو ببین

ده تا ویدیو کوتاهه این چیزارو آموزش میده 

خودم گذاشتم تو کانال