2777
2789
عنوان

شوهرم سردمزاج شده چیکارش کنم😤😑

450 بازدید | 40 پست

تو نامزدی خیلی گرم مزاج بود و روتین رابطمون خیلی منظم بود ولی از وقتی ازدواج کردیم(سه ساله)رفته رفته سردمزاج تر میشه البته علتش رو میدونم،اونموقع بیخیال بود الان همش فکرش درگیر پول و مخارج زندگیه تا جایی که حتی اشتهاش نسبت به غذا خوردن رو از دست داده همش میگه فکرم درگیره….فاصله ی بین رابطمون خیلییی زیاد شده گاها پیش میاد سه هفته یا بیشتر رابطه نداشتیم تازه اونم من اعتراض میکنم میگم دیگه داریم خواهر برادر میشیم😑

چیکارش کنم واقعا؟اعصاب خودم بهم میریزه از این وضع

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ساعت نه بزارش دم در شهرداری جمعش کنه

مهم1.شما نمیتوانید صابون روی چشمانتان بریزید2.شما نمیتوانید موهایتان را بشمارید3.شما نمیتوانید از بینی خود نفس بکشید، زمانیکه زبانتان بیرون است.4.شما مورد سوم را انجام دادید! 5- ﺯﻣﺎﻧﯿﮑﻪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺩﺍﺩﯾﺪ،ﻓﻬﻤﯿﺪﯾﺪ ﮐﻪ ﻣﯿﺘﻮﺍﻧﯿﺪ ﺍﻣﺎ‌ ﺷﺒﯿﻪ ﺑﻪ ﯾﮏ ﺣﯿﻮﺍﻥ ﺑﺎ ﻭﻓﺎ ﺷﺪﯾﺪ6- ﺍﻻﻥ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﯿﺪ،ﺩﺭﺣﺎﻟﯿﮑﻪ ﺳﺮﮐﺎﺭ ﺭﻓﺘﻪ ﺍﯾﺪ7.کپی کنید و برای دیگران بفرستید و اﻧﺘﻘﺎﻡ ﺍﻻﻥ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ!سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سيا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیاسیا سیا سیا ‌سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا سیا8 -شما آنقدر تنبل هستيد كه اين 40 تا سيا رو نخوندين9 -شما آنقدر سهل انگارهستيد كه متوجه نشدید يكي از آن ها سينا ميباشد10 -شما آنقدر ساده هستيد كه رفتيد بالا و پيدا نكرديد11 -من شما را سر كار گذاشتم12 -داريد ميسوزيد13 -بي مزه هم خودتي!14 -از اينكه شما را سركار گذاشتم خوشحال باشيد!15 -الان نفهميديد كه خوشحال رو اشتباه نوشته بودم16 -بازم رفتيد چك كرديد ولي من بازم سركارتون گذاشت😂✌🏻اینو از دوست نی نی سایتی کپی کردم 🤣😐

تا خودش تصمیم به تغییر نگیره نمیشه همسر منم غصه هرچیزی رو میخورد الان که خودش بهتر شده باشگاه میره هم روحیه اش تغییر کرده هم حس میکنم مکملا هم تاثیر گذارن

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

توی برنج زیره بریز. توی چاییش دارچین بریز  . مغزیجات مثل تخمه اینا سعی کن بدی بخوره . کلا چیزای گرم بده بخوره گوشت گوسفند اگه میتونی بده بخوره . لبنیاتش و غذاهای طبع سرد رو کمتر کن . لباس های باز بپوش تو برو سمتش

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....

تا خودش تصمیم به تغییر نگیره نمیشه همسر منم غصه هرچیزی رو میخورد الان که خودش بهتر شده باشگاه میره ه ...

مکمل باعث نشدمیل جنسیش کمتر بشه؟ 

🕊️گاهی خلاف آنچه فکر میکنی ،بیندیش.....