pesare_bahmani مدیر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 245 عنوان اصفهانی های عزیز به کمکتون احتیاج دارم لطفاااا🙏 | مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 18 پست سلام و شب بخیر ببخشید کسی مدرسه دولتی پسرانه خیلی خوب واسه کلاس اول میخوام سراغ نداره؟محدوده مهم نیست لطفا هر کی شناخت و تجربه ای داره کمک کنهممنون مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺 1403/01/29 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهدخت_فریبای_پریوش_۳ عضویت: 1401/10/24 تعداد پست: 1965 ممنون عزیزم شما تجربه ای دارید کسی و میشناسید رفته ، میشه بگید هزینه ثبت نام چقدره پسرخاله ام اونجا میرفت البته دوره اول دبستانه یعنی تا سوم فوق العاده راضی بودن، هزینه ی ثبت نامم، همون چیزیه که سایر مدارس دولتی می گیرن خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
pesare_bahmani مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 245 متاسفانه کسی تو نظرسنجی ها کمک نمیکنه کاش همه جواب میدادن مشکل خیلیا حل میشد مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
pesare_bahmani مدیر استارتر عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 245 پسرخاله ام اونجا میرفت البته دوره اول دبستانه یعنی تا سوم فوق العاده راضی بودن، هزینه ی ثبت ... چه خوب، ممنون از راهنماییت عزیزم خیر ببینی دودل بودم کسی هم اطلاع نداشت زیاد مادر شدن مثل یک جاده ی یک طرفه س، یک طرفه و بی انتها....🥺
چال عضویت: 1399/12/05 تعداد پست: 7336 فک کنم خیابون آذر مدرسه امامت خیابون جابر، مدرسه پارسایی خیابان کاوه