2777
2789
عنوان

ورزشکاراینجاست تروخدا بیان یلحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 72 پست
عزیزم هشت روزهههه کاش سه روز بود هشت روز درددارم

ای وای پس حتما خیلی فشار آمده به عضلات اشکال نداره تنها راهش تحمله پروتئین هم مصرف کن حتما شیر و کره بادوم زمینی عالیه 

این چه مربی بوده که روز اول آنقدر فشار آورده ، خوب هم گرم و سرد نکردی بدنتو

نمیدونم چی بگم بهش یبارگفتم میگ پات که نشکسده همین

الان هشت روز درد دارم کارم ب گریه کشیده فقط میخام خوب شم دیگه باشگاه نرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم حتما خیلی فشرده تمرین کردی که بعد 8 روز گرفتگی داری  برنامه ات سنگین بوده حتما از کم شرو ...

میگم خودمم تعجب کردم که گفت چها رتا ست بیست تایی اسکات برو بااینکه وزنه نداشتم اماخیلی فشاربود روم حالا عصبیم میترسم بهشم میگم میگ پات نشکسته نمدونم چ غلطی کنم

ینی این گز گزه عادیه ک ت پوستم حس میکنم.نمدونم کی خوب میشم هرچی روغن گرم میزنم اروم نمیشه

خودمم تعجب کردم و نتیجه تعجبمم دیدم الان پاهام درذ دارن نابودم....ب مربی میگم درد دارم میگ پات ک نشک ...

وا چه مربی بی شخصیتی، اینجوری بیشتر عضله هاتو کش میاره و میسوزونه باشگاهتو عوض کن

اب زیاد بخور راه برو بدنتو گرم نگه دار هیچوقت بدون گرم کردن ورزش نکن باشگاهم رفتی مشکلتو بگو بدنتو ز ...

اصلا نزاشت گرم کنم ورزش دومیم سریع گف بیااسکات برو...

اسکاتشم چهارتا۲۰تا بود ک همونجام درد داشتم بازمیگف عالیه عالیه برو...زنیکه عوضی....انقد درد دارم میتونم زنگ بزنم چی بهش بگم

خدای نکرده دیسک کمر یا سیاتیک نداری؟ مگه قبل ورزش گرم نکردی حتما بدنت خشک بوده بهت فشار اومده  ...

نه بابا مگ چندسالمه من یه روز واس باراول رفتم باشگاه چهارررست بیس تایی اسکات داد ک همونجام فشارروم بود 

نه اصلا نزاشت گرم کنم ورزش دومم اسکات بود.الان هشت روز پادرد دارم

قصدش همین من رفتم گفتم میخام حجم برم امااصلا بادستگاه باهام کارنمیکنه  ..

برای حجم هیچوقت اینجوری فشار نمیارن باتوجه به توان بدنی شروع میشه و‌کم کم وزنه ها افزایش پیدا میکنه و... هیچوقتم نباید درد انقد طول بکشه ولی یه دکترم برو

برای حجم هیچوقت اینجوری فشار نمیارن باتوجه به توان بدنی شروع میشه و‌کم کم وزنه ها افزایش پیدا میکنه ...

نمیدونن چیکارکنم خوب شم دکترم کسی نمیبرتم همش بهم میگن خودت نمیخای بری باشگا بهونته

2810