آتاناز_صدام_کن مدیر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 361 عنوان ورزشکاراینجاست تروخدا بیان یلحظه | مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 72 پست روز اولی ک رفتم باشگا پا داشتملگنم دردمیکنه باسنم پاهام الان هشت روزه ک میگذره حالت گرفتگی و گزگز یاسوزش داره مربیه گفت۴تاست بیست تایی اسکات برو همه میگن ازاونههرچقد روغن میزنمم اروم نمیشه چیکارکنمکی خوب میشم؟ 1403/01/26 | 12:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
noouri عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1420 من ی حالت سوزشی هم داره من ی هفتس ناراحتن دردم اروم نمیشه هی میگم فرداخوب میشه مربیم خیلی مضخرف بو ... برو حموم دوش آب گرم بگیر با روغن زیتون اون قسمتارو ماساژ بده البته من تحمل درد دارم ب خاطر اینه قبلا باشگاه میرفتم توی سیزده بدر ول کردم هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
noouri عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1420 حالاشما میگی تازه دوزوزه من ی هفتسسس درد باهلمه بااینک ورزش نمیکنم وقتی برگشتی خونه دوش آب گرم گرفتی؟ هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
noouri عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1420 من اصلا دستگاه استفاده نمیکنم مربیم عتیقس همه میگن واس حجم باید بادستگاه کارکنی. خوشبحالش من ب مربی ... وا چرا نمیزاره با دستگاه کار کنی اصل کار دستگاست هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
آتاناز_صدام_کن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 361 وقتی برگشتی خونه دوش آب گرم گرفتی؟ روز بعدش اره اما خوب نشدم روزا اولی هیچیییم نبود یهویی سه چهارروز درد شروشده
آتاناز_صدام_کن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 361 وا چرا نمیزاره با دستگاه کار کنی اصل کار دستگاست نمیدونم واقعا قصدش چیه.
noouri عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1420 من افسرده شدم رفتم باشگاخوب شم مربی یکاری کرد ازباشگاه فراریم برو یه باشگاه دیگه ثبت نام کن مربی من هفته اول زیاد ازم کار نکشید ولی این هفته به شدت تمرین داد بهم هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
noouri عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1420 روز بعدش اره اما خوب نشدم روزا اولی هیچیییم نبود یهویی سه چهارروز درد شروشده بازم دوش بگیر با روغن ماساژ بده هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
noouri عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1420 نمیدونم واقعا قصدش چیه. باشگاتون خیلی شلوغه ؟ هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
آتاناز_صدام_کن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 361 باشگاتون خیلی شلوغه ؟ ن الکی اذیت میکنه پسفردامیرم پیشش بهش چی میگم اگ ادامه داشت دردم
noouri عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1420 ن الکی اذیت میکنه پسفردامیرم پیشش بهش چی میگم اگ ادامه داشت دردم بگو تمرینایی ک میدی خیلی زیادن بدن من عادت نداره باید کم کم پیش بری ک بدن منم عادت کنه هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
آتاناز_صدام_کن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 361 بگو تمرینایی ک میدی خیلی زیادن بدن من عادت نداره باید کم کم پیش بری ک بدن منم عادت کنه شما گزگزم داری ینی ی هفتس مداوم درد داری ؟
noouri عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 1420 شما گزگزم داری ینی ی هفتس مداوم درد داری ؟ ن من گز گز ندارم فقط درد میکنه من هفته قبل تمرین خیلی سبک داشتم این هفته شنبه تمرین پا داشتم ولی ب شدت سخت هدف کاهش وزن []وزن اولیه((۶۵)) وزن هدف((۵۰))💙
آتاناز_صدام_کن مدیر استارتر عضویت: 1403/01/16 تعداد پست: 361 ن من گز گز ندارم فقط درد میکنه من هفته قبل تمرین خیلی سبک داشتم این هفته شنبه تمرین پا داشتم ولی ب ش ... اره اماگفتی ی هفته ای هس میری بدن درد داری درستهمن حالت گرفتگی هس بغل رونام و لگنم