2777
2789
عنوان

حس میکنم مامان بدیم عذاب وجدان ولم نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 821 بازدید | 48 پست

بچه هاقصه ازکجامیتونم دانلودکنم تاوقتیکه کتابشوبخرم

خیلی از ماها مدتها پیش توی سکوتی که هیچوقت هیچکس هیچ جوره درکش نکرد مردیم...بعضی وقتا تو20سالگی می میری اما تو 70سالگی دفنت میکنن...

سه سالگی خیلی سن بدی بچه ها واقعا لجبازو بد میشن 

پسر من وارد جهارسالگی که شد واقعا خیلی تغییر کرد عاقل و حرف گوش کن  شد  اصلا دیگه اون مصیبت های قبل رو باهاش ندارم 

ایشالا بزرگتر که بشه خوب میشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا.تنهاکه باشن ساکتن .ولی وقتی دوتاشون باهمن وایییییییی

اونیکیم یکونیم سالشه اونم وروجکه

خیلی از ماها مدتها پیش توی سکوتی که هیچوقت هیچکس هیچ جوره درکش نکرد مردیم...بعضی وقتا تو20سالگی می میری اما تو 70سالگی دفنت میکنن...

سعی کن کتابشو بخری. قصه هم نیاز نیست که حتما یه قصه باشه که یکی قبلا نوشته و چاپ شده و ...، میتونی خودت متناسب با چیزی که میخوای به بچه‌هات آموزش بدی، یه قصه بسازی. 

من هر قصه‌ای میخوام برای پسرم تعریف کنم، معمولا خودش هم توی قصه هست، ولی اونی که کار بد کرده و میخوایم از کارش نتیجه بگیریم یه بچه‌ی دیگس که توی قصه همراه پسر منه. 

با خلاقیت خودت براش داستان تعریف کن. اینطوری یاد میگیره خودش هم تخیل کنه و قصه بسازه. ولی از کتاب خریدن هم غافل نشو. چه برای بچه‌هات، چه برای خودت. وقتی بچه ببینه مادر و پدر توی خونه هر از گاهی کتاب میخونن، اونم دلش میخواد مثل بزرگترها رفتار کنه و کتاب بگیره دستش بخونه. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

دختر منم عكس عمل هايي مثل حمله هاي هيستريك داره كه كسي نميتونه طرفش بره، بخصوص اگه من در دسترس نباشم، مثلا توالت باشم و كار داشته باشه و باباش بره سراغش، متاسفانه پدرش مطلقا دركي از اين قضيه نداره، ديروز نزديك بود كارشون به كتك كاري برسه

فكر ميكنم دقيقا همين رو سرچ كني بياد، من خود كتاب هارو خريدم، به اندازه كافي گوشي به دست هستم، حداقل كتاب رو از اين تَو نخونم

سلام دوست عزیزم شما به عنوان یک مادر وظیفه دارید درمورد کودکان مطالعه کنید اگر مطالعه کردید اون وقت میتونید بگید مادری هستید که برای بچه هاتون وقت گذاشتید و هیچی کم نذاشتید. 

کتاب 5 جلدی منِ دیگرِ ما نویسنده: عباسی ولدی

کتاب بازی; بازویِ تربیت نویسنده: عباسی ولدی

کتاب روانشناسی رشد

چی بگم والا میاجان دخترشماچقدرشه؟

چشم نی نی شیرین جان باخودش میرم براش کتاب بخرم 

منم عاشق اینم بچه هام کتابخون بشن 

چشم ترنم جان حتماکتابهایی که گفتیدوتهیه میکنم مرسی ازهمگی که راهنمایی میکنید

چطوری باکش موببندم؟ کابینتاش تکیه میبندددمم به همدیگه یابازش میکنه یاباچاقومیبره قشنگ باخنده میگه ...

معلومه که میتونن باز کن

من کلا تو اون دورانش همه دستگیره ها رو باز کردم

این شد که از سرش افتاد,بعد 7 یا 8 ماه دوباره بستم

الان اصلا کاریشون نداره

2810