2777
2789
عنوان

توروخدا کسی هست ازمایش هورمونی بخونه🔴

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 18 پست
بعد من برای ازمایشم بمن نگفتن باید دوساعت از خوابت گذشته باشه روز سوم پریودم تعطیلات بود بنظرت پرولا ...

معمولا میگن دوساعت از بیداریت بگذره و تحریک نشدت باشه اژ 12 ساعت قبلش 

استرسم نداشته باشی 

آخرش مهاجرت میکنم🤝..  این خط__این نشون🤙🏼😌😎

روز چند پریودی ازمایش دادی پرولاکتین و تستوسترونت بالاس

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روز چند پریودی ازمایش دادی پرولاکتین و تستوسترونت بالاس

روز پنجم پریودم بعد تو ازمایگشاه بهم نگفتن باید دو ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه میگم ممکنه بخاطر اونم باشه؟

به زودی تیکر بارداری میزنم🥰❤️برای مادر شدنم صلوات میفرستین🥺🤱🏻                      فرستادین بگین منم براتون بفرستم.    🥰                                                                                 اقایون تو تاپیکای شرکت نکن به نی نی یار اطلاع میدم
روز پنجم پریودم بعد تو ازمایگشاه بهم نگفتن باید دو ساعت از بیدار شدنت گذشته باشه میگم ممکنه بخاطر او ...

اره پرولاکتین خیلی تست حساسیه 2 روز قبل هیچگونه فعالیت شدید استرس و... نباید باشی حتا سوتین هم نباید بپوشی

فقط 25 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اقایون بهیچ وجه پیام یا درخواست دوستی ندن در غیر اینصورت برخورد میشه.خانمها باهماهنگی قبلی می پذیرم.