2777
2789
عنوان

میترسم بازم ذوق شوهرم بپره+میشه بیاین برام دعا کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1831 بازدید | 64 پست
ان شالله پسر میشه دلت آروم میشه

میشه دعام کنی؟من قند دارم‌کبد چرب دارم ۲تا دیسک کمر

زخم عفونت و ورم ورفلاکسمعهاما ۲۵ سالمه 

نمیخوام هی بچه بیارم ب امید پسر

دعا کن این پسر بشه

راحت بشمم

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم
نگید دختر وپسر چ فرقی دارن برا منه مادر واقعا چ فرقی دارن اما ۴تا خواهرشوهرم همشون پسر دارن شوهر م ...

شوهرتون بچه نمیخواد ،دوست میخواد که خب بره دنبال دوست بگرده،اول شوهرتونو بززگ کنید بعد بچه دار شید لطفا

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب جانم پدرشو از دست داده حق بده به ناراحت بودنش الآنم که میگی دختر تمام دنیاشه از ناراحتی بهت چیزی ...

دعام کن دعا کن خدا بهم ی پسر سالم بده

چون باردارم هورمونام بهم ریخته من کل ۹ ماه بارداری قبلیمو بالا اوردم الانم شدد معدهدرد دارم یکماهه ...

عزیزم توی بارداری‌همه معده درد و‌تهوع دارن ی‌چیز عادیه سختش نکن ک‌سخت بگذره

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
 ببین پسر دار شدن چند روش ساده داره. از روز پنجم بعد از پریودیت تا روز هشتمش یعنی کلا این سه چه ...

من فقط یکبار روز تخمک گذاریم رابطه داشتم همونم گرفت

همون حالتهای قبلی از بوی یخچال متنفرم

هندونه ی خنک دوس دارم

دلم ترشی وترشک میخاد

خستم

معده درد دارم

اما اصلا بالا نیاوردم چون اشتهام کم شده

من شخصا کاری به درست وغلطش ندارم بلاخره دوست داره پسر داشته باشه.الان که دیگه جنسیت مشخص شده دره صورت نعمت خداست. انشاالله اول سالم باشه بعدجنسیتش همونی باشه که دوست دارید.تغذیه و اینا من اعتقاد ندارم. فقط دوران تخمکگذاری اقدام کنی میتونه موثر باشه.

بعدشم توکه دلت میخواد پسر دار بشی حداقل تا ماه سوم به شوهرت چیزی نگو دختر شد بهش بگو میخای یا نه بزار شوهرت تصمیم بگیره بلاخره ما مادریم بچمون هرچی باشه گردن می‌گیریم بزرگش میکنیم

میشه دعام کنی؟من قند دارم‌کبد چرب دارم ۲تا دیسک کمر زخم عفونت و ورم ورفلاکسمعهاما ۲۵ سالمه  ن ...

جانم قبل اقدام به بارداری حداقل دکتر می‌رفتی رژیم قبل بارداری میداد آمپولی چیزی قرصی بعد اقدام میکردی یکی از آشنایان ما اینجوری پسر دار شده

ببین پسر دار شدن چند روش ساده داره. از روز پنجم بعد از پریودیت تا روز هشتمش یعنی کلا این سه چه ...

اخه میگن بعد پاکی دختره تو تخمک گذاری پسره البته همش دست خداست

2810