2777
2789

تو بارداری اولم تا جنسیت بچه مشخص نشده بود خیلی خوب بود

میدونم هیچ توجیهی نداره ولی باباش فوت شده وخودش تک پسره عمو ودایی واینام همشون بدرد بخور نیستن تنهای تنهاس

دنبال پسر بود تا گفتن دختره انگار یه خبر بد بهش دادن

تااخر بارداری دیگ براش مهم نبودم

دیگ سونوگرافیامو نبرد

تا اعتراض میکردم میگفت نه تو اونجوری فک میکنی

درحالی ک من زایمان کردم رفت خوابید زنگ زدم دفترچم یادم رفت موند توکیفم توماشین منی ک تازه زایمان طبیعی کرده بودم وخون از دست داده بودم سرم داد کشید

تا ۱۰ روزم اصلا خیلی بیتفاوت بود

بعدش دخترم شد دنیاش والان واقعا دوسش داره

اما من خییییییلی عذاب کشیدم ب حدی ک یادم میاد اونروزا واقعا با تعریفش گریع میکنم

ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم

الان بازم باردارم ۸ هفتمه خیلی خوب شده ب حرفم گوش میده بهم ارزش میده اما اگ اینم دختر باشه دیگ فک نکنم من اون ادم سابق بشم

نگید چرا بچه دار شدی چون امکان طلاق ندارم

دیگه گذشت چرایاداوری میکنی

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از این آدم چرا میخوای بچه بیاری؟

داستان از این قراره که در ازای محتوا یا کاری که براتون انجام میشه شما باید بهایی بپردازید.توی ۹۰درصد موارد این بها همون پول هست.درحال‌حاضر کوچیک‌ترین کار‌ها بدون پرداخت هزینه برای شما انجام نمیشه.حتی سوال پرسیدن و کلمه‌ای صحبت کردن.پس اگه در قبال محتوایی که در اختیارتون قرار داده میشه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید این از لطف طرف مقابل هستش و حق ندارید هیچ انتظار بی‌جا و بیخودی داشته باشید.بی‌چشم‌و‌رو نباشیم
الان بازم باردارم ۸ هفتمه خیلی خوب شده ب حرفم گوش میده بهم ارزش میده اما اگ اینم دختر باشه دیگ فک نک ...

خب قبلش برنامه ریزی کردی برای پسردارشدن؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈

خیلی متاسفم واقعا، آدم توی سختی و تنگنا و ناراحتیه که دوس داره طرفش پشتش باشه تو حال خوب که همه خوبن 

درکت میکنم عزیزم انشالله خدا دخترتو سالم و سلامت برات نگه داره 

بحث با احمق ممنوع 🤚

نگید دختر وپسر چ فرقی دارن

برا منه مادر واقعا چ فرقی دارن

اما ۴تا خواهرشوهرم همشون پسر دارن شوهر من همش با حسرت نگاشون میکنه بااونا فوتبال بازی میکنه

بااونا میره استخر

بااونا میره بیرون

میگ پسر داشته باشم دیگ تنها نیستم میشه رفیقم بااون میگردم 

چون باباش براش رفیق پایه برا اینا نبوده

خب قبلش برنامه ریزی کردی برای پسردارشدن؟

نه نیومد تغذیه گفت خدا هرچی بده

اما من ته دلشو ک میدونم

دیروز سرم زدن بهم یکماهه زیر سرمم گفت پسرمو اذیت نکن

غم دنبا ریخت تودلم

دیگه گذشت چرایاداوری میکنی

چون باردارم هورمونام بهم ریخته من کل ۹ ماه بارداری قبلیمو بالا اوردم

الانم شدد معدهدرد دارم یکماهه زیر سرمم

دعام کید خواهش میکنم

نه نیومد تغذیه گفت خدا هرچی بده اما من ته دلشو ک میدونم دیروز سرم زدن بهم یکماهه زیر سرمم گفت پسرم ...

ببین پسر دار شدن چند روش ساده داره. از روز پنجم بعد از پریودیت تا روز هشتمش یعنی کلا این سه چهار روز رابطه میزاشتی بچت ۹۸ درصد پسر میشد. 

الان ویارات چجوریه؟ چه حالتایی داری؟

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون❤🎈
2810