2777
2789
عنوان

امروز میشه ۵ امین روز ک دخترم تب داره خواهش میکنم کمک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 49 پست

تب اگر از سه روز گذشته باشه قطعا عفونت هست و باید به سرعت آزمایش داده بشه منتظر چی ای که بچه هفت ماهه رو با تب پنج روز توی خونه نگه می‌داری ؟ 

صبر کن ببینم تب سنج داری اصلا ؟ اصلا مطمئنی تب داره ؟ الان بگی تب سنج ندارم گوشی رو پرت میکنم 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره دکتر بردم دو سه روز پیش  گف از دندونشه ویرووسیه ی همچین چیزی گف. دارو هم سیتریزین ازیتروم ...

تب بیشتر از 3 روز عفونته 

اصلا دندون درآوردن تب نداره نهایت یه تب خفیف یک روزه 

آزیترومایسینش رو حتما بده، اون برا عفونتشه حتما سر وقت بده 

پیاز نصف کن بذار کف پاهاش 

آب لیمو شیرین، آب سیب درختی و خیار رنده شده بده بهش اگه کوچیکه آب خیار بده 

آب و گلاب قاطی کن دستمال نخی رو باهاش مرطوب کن خیس نباشه زیاد و بذار دور مچ دست و پاهاش، پاشویه نکن بده 

انشالله بهتر میشه 

دیدی خدای نکرده نشد بازم ببرش دکتر 

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...

ببین عزیزم امروز ببرش یه  دکتر و بگو براش آزمایش خون بده احتمالا عفونت داره که اینقدر طولانی شده .. تب بیش از سه روز طبیعی نیست و ربطی به دندون نداره ... 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
دکتر بردی؟  این بیماری ویروسیا همینطورن تب خیلی کم کنترل میشه و دوباره برمیگرده پاشویه کن مایع ...

حموم موقع تب خیلیییی بده 

چون دمای سطح بدن رو کاهش میده ولی داخل بدن رو نه 

ندارم تب سنج🥺😭میترسم بچم چیزیش بشههههه خدا

تب سنج نداری از کجا میدونی تب داره خب 

فردا حتما یکی بگیر

یه موقع دمای بدنت بچه ات انقدم بالا نیس چون حساس شدی فک میکنی تب داره 

دندون اصلا تب نمی‌ده اسهال هم نمی‌ده بچه ای که تب و یا اسهال داره مریضه دندون فقط می‌تونه کمی بدن رو از حالت عادی گرم تر کنه و کمی مدفوع رو شل تر از حالت عادی کنه همین اصلا به تب یا اسهال نمی‌کشه 

مگر اینکه بگی تب سنج ندارم و تا میبینم بچه گرم شده خودم صلاح می‌بینم اسمشو بذارم تب و دارو میدم بهش 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
خیلی میترسم توروخدا دعا کن چیزیش نباشه😭

انشالله چیزی نیست  مطمن باش و با دارو انتی بیوتیک برطرف میشه ... فقط شما پیگیر باش .. 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
ندارم تب سنج🥺😭میترسم بچم چیزیش بشههههه خدا

مگه میشه مادر بچه دار توی خونه ش تب سنج نداشته باشه آخه نمی‌فهمم تون واقعا 

تن شویه کن نه پاشویه

بچه رو کامل برهنه کن و پارچه خیس رو بچلون روی بدن پهن کن و بردار پارچه رو جوری بچلون که وقتی روی بدن میذاری آب شره نکنه ولی قطره آب روی تن بچه بشینه

به هیچ وجه تند تند خیس نکن اصلا تب اینجوری پایین نمیاد

قشنگ بذار بدن با از دست دادن حرارت آب رو خشک کنه بعد دوباره خیس کن

اب باید 37 درجه باشه که بچه لرز نکنه

آرنج دستت رو بگیر زیر آب وقتی با آب هم دما شد اون وقت لگن رو پر کن این آب ۳۷ درجه ست بچه رو به لرز نمی‌ندازه 

زیر بغل کشاله ران پشت زانو شکم کمر مچ پا اگر پسره زیر بیضه ها یعنی همه جا که عروق بزرگ هست رو خیس کن منهای پیشونی

انشالله چیزی نیست  مطمن باش و با دارو انتی بیوتیک برطرف میشه ... فقط شما پیگیر باش ..

دخترمن وقتی مریض شد به آموکسی کلاو حساسیت نشون داد تمام بدنش ریخت بیرون. گفتن دیگه آموکسی کلاو و سیلین نباید بخوره. اگر مریض بشه خدای نکرده هیچ دارویی نمیتونه بخوره. وگرنه که آنتی بیوتیک آدم میده بچه خوب میشه ولی من نمیتونم متاسفانه  

2810