2777
2789
عنوان

کیا بیدارن؟چیکار کنم از حاملگیم لذت ببرم

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 19 پست
بنظر من معمولا بارداری اول ادم چون تحربه جدیده و نگرانی های بیشتری داره اونطور که باید لذت نمیبره حا ...

منم بارداری دومه ولی احساساتی شدم اشکم لب مشکمه 😂 یا فکرای منفی دارم یا از کارهای تکراری خسته شدم 

منم بارداری دومه ولی احساساتی شدم اشکم لب مشکمه 😂 یا فکرای منفی دارم یا از کارهای تکراری خسته شدم&n ...

منم فکرای منفی دارم ولی فکرمو منحرف میکنم چون براجنین مضره اگه بچه اروم میخوای باید خودت ارامش داشته باشی وشادباشی به خودت تلقین نکن بیشتر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم بارداری دومه ولی احساساتی شدم اشکم لب مشکمه 😂 یا فکرای منفی دارم یا از کارهای تکراری خسته شدم&n ...

اونکه حساس شدی همون جناب هورمونه که نقش اول کنترل احساساتو داره و کاریش نمیشه کرد حتی فکرای منفی، کابوس، کلافگی و... همه کار همین جنابه. راهش اینه که خودتو سرگرم کنی که نفهمی زمان دیر میره.من شاغلم و برای همین بیشتر روزو چنان ذهنم درگیره که یادم میره باردارم.این خیلی کمک میکرد بهم. هرچند که سر بارداری اولم خیلی لحظه شماری میکردم هی میگفتم کی هفته بیست بشم کی هفته سی بشم. اما الان تصمیم گرفتم از همه لحظاتش لذت ببرم چون میدونم اخرین تجربه باردازیمه احتمال خیلی زیاد. البته نکرانی که هست مگه میشه نباشه همین الان چرا بی وقت بیدارشدم چون فردا انومالی دارم و احتمالا چون ذهنم مشغول شده بیدار شدم.