2777
2789

یکم درد کمر و نفس تنگی و معده درد دارم ولی دوست دارم از حاملگیم لذت ببرم چیکارا بکنم شما چیکار میکردید که هم خوب بگذره هم زود بگذره روحیم خوب باشه 

من مرتب فیلم نگاه میکردم سینمایی و.... 

پسرم تو چقدر دلت پاکه که با یه بار گفتن حاجتت به امام رضا منم به حاجتم رسوندی خواهر کوچولوت داره میاد همدم تنهایی هات میشه. قربون دوتایی تون مادر بره که تنها امید من شدین تو این زندگی😘😘😘😘😘😘 تمام زندگیم فدای پسر و دخترم

نمیشه ، لذت بخش نیست اصولاً فقط فکر به اینکه چه للللععععبتی توو راهه ادمو آروم میکنه ،من اتفاقا سعی میکنم یادم بره حالا یا با کتاب یا گوشی یا قرآن یا تی وی 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۷ هفته و نیمم

درسته کمتر از توام

ولی درد و اینارو داشتم

فقط هرروز قرآن میخونم هرشب آیت الکرسی میخونم دس میکشم رو شکمم

باهاش حرف میزنم

بچه ها خیلی پاکن هرچی درمورد خدا باهاشون حرف بزنی می‌فهمن

از خدا و خودش بخا کمکت کنه

آروم میشی حتما

لباس و وسیله بخر برای نی نی یواش یواش بخر تا آخر هر سری یه چیز بخر خیلی حس خوبی میده خرید براش ، براش اسم انتخاب کن ، برای خودت لباس بارداری های خوشگل بخر ، خلاصه بشین پادشاهی کن برای خودت چون نی نی بیاد وقت سر خاروندن نداری😅

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
من ۷ هفته و نیمم درسته کمتر از توام ولی درد و اینارو داشتم فقط هرروز قرآن میخونم هرشب آیت الکرسی ...

اره منم خیلی حرف میزنم لباس بچگونه پیدا میکنم نمیدونم چرا انقدر داره دیر میگذره انگار خوش نیستم هر یه روز چند روزه برام

لباس و وسیله بخر برای نی نی یواش یواش بخر تا آخر هر سری یه چیز بخر خیلی حس خوبی میده خرید براش ، برا ...

اون که اره تو هم احساساتی شدی من بهم میگن بشین اونور گریم میاد 

بنظر من معمولا بارداری اول ادم چون تحربه جدیده و نگرانی های بیشتری داره اونطور که باید لذت نمیبره حالا اگه ویار و مشکلات باردارب هم داشته باشه بیشتر باعث میشه. اما بارداری دوم چون راحتتر میگیری و نکرانیان کمترن لذت بیشتری میبری. برای منکه اینطوره چون یبار این راهو رفتم و اجازه نمیدم بعضی نکرانیا سراغم بیاد یا همه فکرو ذهنمو رو بارداری متمرکز نمیکنم.البته به هورمونها هم خیلی بستگی دارن. معمولا اونا تصمیم میگیرن حال و هوات چطور باشه  

اره منم خیلی حرف میزنم لباس بچگونه پیدا میکنم نمیدونم چرا انقدر داره دیر میگذره انگار خوش نیستم هر ی ...

عزیزم خودتو سرگرم کن توخونه وقتتو باقران پرکن خیلی آرامش بهت میده تلویزیون ببین فیلمای طنز ببین