2777
2789
عنوان

مامان های اذر۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 2356 بازدید | 254 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام عزیزم سونو قلب کی میری شما؟

سلام گل والا من رفتم دکتر بتا روی ۳۰۰ بود یک روز بعد از اینکه پریود نشدم بهد رفتم دکتر ۶ روز بعدش ک از اول زیر نظر باشم دکتره گفت بتا ۳۰۰ پایینه ما فرستاد آزمایش چند نوبت چند نوبت سنو ک ی وقت خارج از رحمی نباشه  درصورتی ک من ن درد دارم ن خون ریزی ن چیزی بتا بعدش روی ۳۹۰۰ بود بعدش روی ۱۰۰۰۰ بعدش روی ۱۱ هزار ..سنو ها هم میگن بچه توی شکمت هست ولی ی چیزی هم توی تخمدان چپت هست حالا یا کیست یا هر چیز دیگه ک جواب قطعی نمیدن دکترم گیچ شده آخرین سنو شنبه میرم ک ببینم دکترم چی میگه بر اساس پریودی جمعه میشم ۶ هفته ...نمیدونم بخدا سه چهار روز هست داغون و گیچ غذا بزور میخورم ...ی کم هم حالت تهوع دارم 

سلام گل والا من رفتم دکتر بتا روی ۳۰۰ بود یک روز بعد از اینکه پریود نشدم بهد رفتم دکتر ۶ روز بعدش ک ...

ان شا الله که خیره 

من دیروز با درد شدید رفتم دکتر سونو شکمی ندید واژینال دید ولی هنوز قلبش تشکیل نشده گفت زوده 

سلام عزیزم خوبی ان شا الله چه خبر از نینی 

خوبی گل ....خدا رو شکر رفتم بهترین سنو گرافی شیراز ...گفت بتا ک خوب بوده کی گفته بالا بوده ...ی کیست توی تخمدان چپت داری ..بچه هم دید گفت هنوز قلبش تشکیل نشده برای قلب برو ۱۰ روز دیگه بیا دیگه عصری برم پیش دکتر خودم سنو رو نشون بدم شاید بگه دیر تر بود ..ویار هم شروع شده همش حالت تهوع نون خشک میخورم با ماست چکیده و آلوچه 

خوبی گل ....خدا رو شکر رفتم بهترین سنو گرافی شیراز ...گفت بتا ک خوب بوده کی گفته بالا بوده ...ی کیست ...

خب خداروشکر 

منم ۴شنبه قلبش تشکیل نشده بود گفت ۱۹ اردیبهشت بیا برای قلب 

من واسه بارداری پسرم تهوع داشتم ۱۰ کیلو کم کردم وزن فکن موقع زایمان هم بالا میاوردم الان تازه داره ش ...

چند هفته ای گفت برو ۱۹ اردیبهشت بیا ؟؟؟

من دیروز ۶ هفته ام تموم شد 

2810