2777
2789
عنوان

برام سواله توی این وضع گرونی طلا و خونه و …

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 105 پست
نه اینطوریام نیست.. خیلیارو میبینم زمین میخرن چند سال بعد میسازنش یا ماشین عوض میکنن تورم واقعا زیا ...

هرکسی اگه از قدیم چیزی داشته میتونه روش سرمایه گذاری کنه ولی الان دیگه یه جوون بااینهمه هزینه روبرو بشه بعید میدونم بتونه بدون کمک به جایی برسه خودم هر دوتا نمونش رو دارم میبینم و تجربه دارم عزیز

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی بالارفتن دلار از زمان او شروع شد این دوسال به اوج رسوندن کاش ازدست این اخوند جماعت راحت میشیدیم ...

نمیدونم رئیسی که خیلی وعده میداد.فحش ها همیشه واسه روحانی بود.

بدبخت مون کردن.یعنی کار ب جایی رسیده همه مشکل اقتصادی دارن،دیگه کسی نمیخنده،حتی جرات نمیکنی درو رو مهمون باز کنی،چی بذاری جلوش‌

م

هرکسی اگه از قدیم چیزی داشته میتونه روش سرمایه گذاری کنه ولی الان دیگه یه جوون بااینهمه هزینه روبرو ...

ولی من تو همین دوره جوون هایی رو دارم میبینم بدون کمک خانواده دارن موفق هم میشن 

به نظرم تو هر دوره ای میشه پیشرفت کرد فقط باید تلاش درست و اصولی کنی 

بنظرم این رسما باید برداشته بشه

نمیشه که تو سال ۲۰۲۴ با رسمی زندگی و ازدواج کنیم که سال ۱۸۲۴ زندگی و ازدواج میکردن.

کل جهان ازدواجشون ساده و بر پایه دراند خود دختر پسره

یه مراسم ساده و کوچیک و یه خونه میگیرن میرن زندگیشونو میکنن خیلیم خوشبختن

اینجا برای شروع زندگی فقط شروعششش باید حداقل ۷۰۰ میلیون داشته باشی برای خرج های بیخود و اضافه.

یعنی تا این تاپیکارو میبینم قلبم میترکه خدایا خدایااا بعد ی عده میترسن اسرایئل حمله کنه خب حمله کنه ...

خب پولدارن میترسن بدبخت مریض بی پول نیستند که زندگی براشون لذت بخشه 

این بی پولی رو شما مردم بوجود اوردید از ماست ک برماست خودتون خاستین زندگی بهتون سخت بشه با سکوتتون ب ...

خداروشکرشماجزمامردم نیستید 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بنظرم این رسما باید برداشته بشه نمیشه که تو سال ۲۰۲۴ با رسمی زندگی و ازدواج کنیم که سال ۱۸۲۴ زندگی ...

عزیزم طلا و جهیزیه هیچی اخه لباس عروس ارزو دخترا ی جشن ارزو پدر مادرا باید ی چلو کباب بدی با دوتا میوه و شیرینی چجوری؟؟؟؟

یخچال وگاز ولباسشوی و فرش از واجبات میدونی چقدر گرون شده وضع درامدا دغوووننن خرجا بالااا

بر باعث و بانیش لعنت خدا 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
2810