2777
2789
عنوان

برام سواله توی این وضع گرونی طلا و خونه و …

| مشاهده متن کامل بحث + 2465 بازدید | 105 پست
یه عده به پشتوانه خانواده یه عده هم روستایی هستن و به مراسم کم خرج و زندگی ساده قانع هستن احتمالا

شوهر من بازاریه 

نصف بازار پسرهایی هستن که از شهرهای کوچیک و حتی روستاها اومدن با چند سال کار تو بازار الان راحت بالای ده میلیارد جمع کردن به خانواده هاشون هم تو روستا کمک میکنند 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر من بازاریه  نصف بازار پسرهایی هستن که از شهرهای کوچیک و حتی روستاها اومدن با چند سال کار ...

نه منظورم داخل خود روستا،،اونایی که موندن ونرفتن شهرهای بزرگتر

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
اوناییم  که تو همین سه روز تعطیلی تو مسیر شمال بودن از کره مریخ اومدن!!!!

نه همینجا رو زمینن.فقط دارن روز گذرانی میکنن چون میبینن هرچی تلاش کنن تورم از بودجه شون بیشتره. دیگه پس انداز معنایی نداره خرج خودشون و خوشیای حداقلیشون میشن که حسرت به دل نمونن .قبلا به خودشون سخت میگرفتن زندگی جمع کنن الان دیگه معنا نداره 

همین شماها خودتون توی بهترین موقعیت زندگی میکنید ولی به همه میگید قانع باشید 

من به هیچکس نگفتم قانع باشه حرف تو دهن آدم نزار لطفا میگم پسری که نداره دختریو بگیره که باباش نداره نه بره خواستگاری دکتر مهندس و بگه زن نمیدن 

من با اینکه دخترم و شاید عرف ازم توقع اینکه خرج کنم نداشته باشه ولی لیسانسم رو که گرفتم دو شیفت کار میکردم. و تیکه تیکه طلا خریدم برا پس اندازم. بعدش تلاش کردم تو یه آزمون استخدامی پر رقابت که فقط یه نفر میخواست شرکت کردم و قبول شدم. موقع ازدواج با اینکه رسم جهاز کامل نداریم واسه اینکه به خانواده پسر فشار نیاد خودم با پس اندازم کل جهیزیه رو گرفتم. الانم که متاهلم حقوقم تو خونه خرج میشه. شکر خدا زندگیم خوبه چون دو حقوقیم. 

با توجه به تورم زن و مرد هر دو باید همکاری کنن تا زندگی پیش بره وگرنه واقعا سخته

نه منظورم داخل خود روستا،،اونایی که موندن ونرفتن شهرهای بزرگتر

داخل خود روستاها معمولا توقع ها کمتره 

اجاره خونه که ندارن تو همون حیاط خونه پدری یک واحد میسازن خودشون هم میسازن پول کارگر نمیدن نصف چیزها هم از همون روستا تهیه میشه بعد هم توقعشون کمتره برلی لباس و اینجور چیزها راحت‌تر زندگی میگذره

پسرم ۱۷ سالشه و دخترم ۷ سالشه، خودمان اول ازدواجمان ۲۰ سال پیش هیچی نداشتیم و زیر صفر شروع کردیم همسرم همه اش فکر این هست که برای بجه ها  حداقل یک آپارتمان تامین کند برای همین کلی وام گرفته و یه جورایی داره به ما سخت میگذره. 

پسرا که شرایط ازدواج نداشته باشن به هرحال دخترا هم ضرر میکنن ازدواج از بین میره 

والا اگه کسی بخواد ازدواج کنه،میکنه .

هم دختر هم پسر توقعاتشونو بیارن پایین .

الان همه همهچیز میخوان. خب یا باید باباشون کمک کنن یا بزای هم صبر کنن تا دست شون بیاد.

همه باید درک کنن زندگی فقط تو اینستا نیست.

من به هیچکس نگفتم قانع باشه حرف تو دهن آدم نزار لطفا میگم پسری که نداره دختریو بگیره که باباش نداره ...

همون دختری که باباش نداره اتفاقا توقع و عقده ش بیشتر از اون دختر چشم و دل سیره 

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
نه همینجا رو زمینن.فقط دارن روز گذرانی میکنن چون میبینن هرچی تلاش کنن تورم از بودجه شون بیشتره. دیگه ...

نه اینطوریام نیست.. خیلیارو میبینم زمین میخرن چند سال بعد میسازنش یا ماشین عوض میکنن

تورم واقعا زیاد شده... خصوصا تو شهرای بزرگ قضیه مسکن نگران کننده است ولی بازم آدم نباید دست از تلاش بکشه