2777
2789
عنوان

شیرخشک

109 بازدید | 18 پست

خانوما بنظرتون کدوم شیرخشک چاق میکنه

دخترم ۸ ماهشه لاغره به شدت این مدت شیرخشک نان دادم ولی هیچ تغییری نکرده گفتن سوپرامیل بده سوپرامیلم خریدم ولی اصلا چرب نیست 

تعلیق شدم باز اومدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر نکنم تو شهرایِ کوچیک باشه روندوزنگیریش خوب بود بچه ات  فقط شیرخشک میخورد یا شیرخودتم میدا ...

فقط خشک

خارجی از دوبی سفارش میدادم

تا شیر خشک میخورد عین توپ بود

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
فقط خشک خارجی از دوبی سفارش میدادم تا شیر خشک میخورد عین توپ بود

همین میگم داروخانه های معمولی ندارن این شیرخشکا رو تا ۶ ماهگی گلدن کات با هزار مکافات میخریدم 

تعلیق شدم باز اومدم

تروویتال از بدو تولد تا الان که 13 ماهشه

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
اره تروویتالم شنیدم ولی هر داروخانه ای نداره بجه رو موش ازمایشگاهی کردم هر هفته یه شیرخشک جدید میخر ...

خود همین کارت باعث لاغری بچه میشه

من از اول که بهش ساخت تغییرش ندادم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
خود همین کارت باعث لاغری بچه میشه من از اول که بهش ساخت تغییرش ندادم

تا ۶ماهگی گلدن گات دادم دوماهه نان میدم 

این بین دو قوطی ببلاک خریدم ولی بالا میاورد شوهرم دیگه تزاشت ببلاک بدم 

و با نان هیچ تغییری نکرده الان ۳ روزه دارم سوپرامیل میدم خدا کنه این یکی خوب باشه

تعلیق شدم باز اومدم
تا ۶ماهگی گلدن گات دادم دوماهه نان میدم  این بین دو قوطی ببلاک خریدم ولی بالا میاورد شوهرم دیگ ...

اصلا نمیشه گفت فلان برند خوبه

به هر بچه ای یه شیر میسازه.اگه بهش افتاد دیگه تغییرش نده