2777
2789

سلام عزیزانمم دوساله دلم میخواد برم لیزر دست  و پا اما خانواده نمیزارن میگن اشعه داره و سرطان و نازایی

این دستگاه خوبه؟

شما رفتین لیزر نتبجه داده واقعا؟بعداز چندجلسه؟

تروخدا تجربیاتتون بگید

من موهام مشکیه اما خیلی ضخیم نیست

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

من فردا جلسه سوممه..روی رون و ساق پام سرجمع ۲۰تا مو درومده.ولی دست و بازو یکم بیشتر.بیکینیم قسمتای بالای عالیه ولی پاییناش یکم داره چون واقعا تحمل دردشو نداشتممم..

زیربغلمم صاف

من فردا جلسه سوممه..روی رون و ساق پام سرجمع ۲۰تا مو درومده.ولی دست و بازو یکم بیشتر.بیکینیم قسمتای ب ...

بسلامتی عزیزدلم 

دستگاه لیزر سوپرانو تیتانیوم بوده؟

فاصله هرجلست چقدر بوده؟ـسفید هم شده یا روشن نشده؟

میشه واسه شفای مامانم و و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بسلامتی عزیزدلم  دستگاه لیزر سوپرانو تیتانیوم بوده؟ فاصله هرجلست چقدر بوده؟ـسفید هم شده یا رو ...

دستگاهم تیتانیوم پرو پلاس ۲۰۲۴

یک.ماه

اره ب چشم خودم بیکینی م یکم روشن شده 

منم دارم همین دستگاه رو میرم

درد که اصلا نداشت

فعلا جلسه اوله 

۷ماه دیگه نظرمو میگم

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
منم دارم همین دستگاه رو میرم درد که اصلا نداشت فعلا جلسه اوله  ۷ماه دیگه نظرمو میگم

مرسی عزیزم❤️

راضی بودی؟؟؟؟؟؟

با ۶ جلسه بیکینیم تقریبا بی مو شده. ده درصد مو مونده که خب هنوز ۲ جلسه دیگه دارم تا برسم به شارژ.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
با ۶ جلسه بیکینیم تقریبا بی مو شده. ده درصد مو مونده که خب هنوز ۲ جلسه دیگه دارم تا برسم به شارژ.

عزیزم شما جلساتت تموم شد؟ راضی بودی؟ و اینکه شما خودتون پر مو بودین؟

عارضم بوعلی سینا را ندیده اید!؟