2777
2789

کسی که یواشکی دوسش دارم  تازه کات کرده ولی نزدیک یه ساله یه رفیق دختر داره که دختره  ازیناست که کراپ میپوشن نافشون مشخصه ارایش زیر چشمشون از ایندمون روشن تره و تاپ و استوری های عشوه ای و … چجوری پسره رو فراموش کنم سه سال بهش  علاقه داشتم خیلی مغرور بود، فکر نمیکردم رفیق دختر داشته باشه…فکر نمیکردم دخترا رو محل بده که حالا حتی رفیق بشه باهاشثن البته این یکی شونه شاید بازم رفیق داشته باشه وقتی دختره رو میبینم اینقدر بازه و استوری لب غنچه ای و حلقه  ای و ناف بیرون رده میبینم  حالم بد میشه گریه ام میگیره😭😭😭😭😭و . حالا با قلبم چیکارکنم فکر کنم تو تور مسافرت باهم میرن اینور اونور

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم تو کتم نمیره رفیق دختر، من چیم پس 

اگرم ارتباطی باشه در حد سطحی و معمولی ن رفیققق 

ب نظرم سعی کن بیخیالش بشی

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃

کلا فطرت آدم اینه تا یچیزی رو نداره دنبالشه همین تو اگه یه روزی این مرده شوهرت بشه بعد یه سال همینجا تاپیک میزنی میگی مردک دخترباز مغرور نمای هول بدبختم کرد

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

دردتو کشیدم با شدت یکم کمتر

من تصمیم گرفتم پسره رو فراموش کنم و تا حدودی موفقم...

عزیزم به هیچ وجه نمیتونم کنار بیام پسره دنبال دخترا باشه و اونم تازه کات کرده بود ولی هنوز میخواد معلومه

من عاشقش بودم چون فکر میکردم پاکه...و سر به زیر..عاشق تصورات ذهنی خودم شدم

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤

خب دلیل نمیشه باهم باشن من اگر به کسی به چشم رفیق نگاه کنم نمیتونم نظرمو عوض کنم البته من حوصله استوری اینا ندارم ولی با رفیق های پسرم صرفا رفیق هستیم سر سوزن به هم حسی نداریم اونام شاید فقط دوستن

آیدا هستم 
منم تو کتم نمیره رفیق دختر، من چیم پس  اگرم ارتباطی باشه در حد سطحی و معمولی ن رفیققق  ب ...

کسی که همه پستای دختره رو لایک کنه صمیمیه یا سطحی البته استوری کلوزش من نبودم استوری های عمومیش اونجوری لحتی بود خصوصی خدا میدونه😭😭😭

کسی که همه پستای دختره رو لایک کنه صمیمیه یا سطحی البته استوری کلوزش من نبودم استوری های عمومیش اونج ...

عزیزم، بیخیالش شو 

خودتو آب میکنی 

پسر قحطی ک نیست، روح و روانت مهم تره باور کن 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃