2777
2789
عنوان

چرا من میترسم تنهایی برم بیرون😖😩

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 39 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چکار کردی ترست ریخت؟ من چند بار تنها رفتم یکی چشمک میزد یکی با ماشین از کنارم رد شد….برا همین بیشتر ...

تنها کاری که کردم همین بود که شروع کردم تنهایی بیرون رفتن اولش سخته ولی چند بار که بری عادت میکنی بعد انقد به این چیزا اهمیت نده به ادما اینجوری اصلا توجه نکن من خودم تقریبا به پسرا اصلا نگاه نمیکنم بعد من میدونی به خاطر همین که اصلا تنها بیرون نمیرفتم و یکم خجالتی بودم همش هی تو فامیل مسخرم میکردن من حرصم میگرفت برا همین انگیزه میگرفتم برا تنهایی بیرون رفتن

من اصلا زیاد بیرون نرفنم تاپیک سه تا یا چهارتا مونده به اخرمو بخون ب نظرت این میتونه دلیلش باشه؟

خوندم شاید عزیزم امکان داره

کلا حس عذاب وجدان همراهته چون از داداشتم مراقبت میکردی کلا نمیتونستی بری ولی کم کم خودتو تغییربده از جاهای کوچیک شروع کن به رفتن مثلا اولا تا سرکوچه تون برو بعد جاهای مختلف شهرتون

آدمای دزد و نامرد و....همه هم توجامعه وجود دارن ولی نمیتونی که به خاطر این خودتو از اجتماع وجامعه محروم کنی چن سال دیگه بزرگترمیشی شرایطت سخت تر میشه ازالان شروع کن به تغییرکردن

بااین چیزا وافکارمنفی خودتو محدودنکن اونطورم که فک میکنی ترس نداره 

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
چکار کردی ترست ریخت؟ من چند بار تنها رفتم یکی چشمک میزد یکی با ماشین از کنارم رد شد….برا همین بیشتر ...

مزه میریزن دیگه ولی وجود هیچ کاریو ندارن پسرن دیگه منم امروز رفتم بیرون با اینکه تنها نبودم و مامانم بود خیلی عجیب نگا میکردن

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
میگی از مردا میترسم چجوری شوهر کردی پس 

از همشون که نه از اونایی ک قیافشون یه مدل دیگه هست بعضیا شکلشون مثل بی حیا ها هست زوم میکنن تو چهره ادم🤦🏻‍♀️

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

ترس داره؟!از چی میترسی 🤦‍♀️

مردا رو بیخیال دست خودشون نیس بدبختا هیز شدن آخی😂😂😂😂

نی نی سایتی عزیز اگه با موضوع تاپیکم مخالفی لطفا پست نزار و رد شو و اگه با نظراتم مخالفی ریپ نزن و دعوا را ننداز ممنون