2777
2789
عنوان

چرا من میترسم تنهایی برم بیرون😖😩

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 39 پست

تنها راه حلش اینه که همش تنها بری بیرون چند بار اول سخته ولی بعد اوکی میشی منم تقریبا همسنتم اوایل خیلی میترسیدم تنها بیرون برم ولی همش هی میگفتم به خودم من باید مستقل بشم بایددد بعد دل میزدم به دریا میرفتم بیرون الان من یه مرحله پیشرفت کردم تنها میتونم برم بیرون در حال تلاش برای صعود به مرحله بعدیم یعنی تنهایی خرید کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اضطراب اجتماعی نداری؟

ببین راه حلش فقط و فقط مقابله با ترس هاته همین

یعنی اینقد باید بری تا برات عادی بشه

نیلوفرم برام دعا کنید چون بهش محتاجم                          احساس می کنم با این روند کند کسب تجربیات من یک بار زندگی برام کافی نیست.   

منم١٧ سالمه تنهایی همه جا میرم

بازارمیرم پارک میرم مسجدمیرم و...

کلا به تنهایی رفتن عادت کردم البته از  اوایل نوجوونی خانواوم محدودم نکردن به خاطر همین همه جا میرم

شاید تاحالا بیرون تنهایی نرفتی عادت نداری چن مدت تنهایی بیرون برو بهترمیشی

پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️                          مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
واقعا حرفی ندارم😐

یاا علییی😶🤦‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
تنها راه حلش اینه که همش تنها بری بیرون چند بار اول سخته ولی بعد اوکی میشی منم تقریبا همسنتم اوایل خ ...

چکار کردی ترست ریخت؟

من چند بار تنها رفتم یکی چشمک میزد یکی با ماشین از کنارم رد شد….برا همین بیشتر میترسم

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
منم١٧ سالمه تنهایی همه جا میرم بازارمیرم پارک میرم مسجدمیرم و... کلا به تنهایی رفتن عادت کردم البت ...

من اصلا زیاد بیرون نرفنم

تاپیک سه تا یا چهارتا مونده به اخرمو بخون ب نظرت این میتونه دلیلش باشه؟

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

چون از بس بیرون  تنهایی نرفتی میترسی 

من تا سن ۲۰سالگی مامانم نمیذاشت برم بیرون یا باید با خودش میرفتم یا با خواهرم (مدرسه هم با ابجیم میرفتم چون تو یه مدرسه بودیم)

بعد که گذاشت خودم برم بیرون و بیام اوایل میترسیدم بعد یکی دو سال عادت کردم که ترس نداره

😂 میترسم از مردای تو خیابون قیافه خاشون وحشتناکخ

مردا ک هیچ من سمتمون پر سگهههه😂😂😂

خطاب به اون کسی که به راحتی توهین و فحاشی میکنه توی سایت:گیرته مارم سرته مورم و چخو😉😂حواست خوت بو پس