2777
2789
اشتباه کردی گردن گرفتی همه چی و بچه رو هم بده اونکه زاییده مواظبت کنه مگه چند سالته تنهایی خونه زند ...

من از ده یازده سالگی مامانم کم کم همه مسئولیاتشو گردن من انداخت از اسپزی گرفته تا بچه داری

حرفیم بزنم مقصر میشم 

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزدلم چقدر سخت مادرتون شاغله مگه که کارهای خونه باشماس؟؟

نه شاغل نیست 

هرروز میره خونه باباش یا خواهراش یا برادراش یا با خواهراش میره بازار و بیرون

من باید بشینم تو خونه خونه داری و بچه داری کنم

وای رسما همه ی مسئولیت هارو انداخته گردنت 

اره😭

بد تر از این اینه وقتی بگم کاری کردم کلی دعوام میکنه که تو هیچکاری نکردی فقط میگی کار کردم 

الان خودمم نمیتونم باور کنم این همه کار میکنم هرچقدر کار کنم بازم میکم هیچی نکردم

توروخدا خودتونو انقدر توسری خور نشون ندین مگه تو برا بچش دعوت نامه فرستادی 

مگه تو بچش نیستی 

مگه تو ادم نیستی 

یکم محکم باش بابا فردا قراره مسوولیت یه زندگی مشترک بیوفته گردنت انقدر ضعیف نباش 

دو روز کار انجام نده اومد گشنه موند میشینه توخونش

جواب بابامو چی بدم اون موقع مامانم وقتی به فکر نیست من مجبورم بخاطر بابام درست کنم

اگه درست نکنم هم کلی دعوام میکنه حای ممکنه به کتک هم برسه

توروخدا خودتونو انقدر توسری خور نشون ندین مگه تو برا بچش دعوت نامه فرستادی  مگه تو بچش نیستی&n ...

نمیتونم کاری کنم مامانم دعوام میکنه

اگه بگم مثلا پوشک بچه رو‌نمیتونم عوض کنه میگ من مگ تونستم تو رو به این سن برسونم

جواب بابامو چی بدم اون موقع مامانم وقتی به فکر نیست من مجبورم بخاطر بابام درست کنم اگه درست نکنم هم ...

بگو به زنت بگو برات غذا بپزه مجبورت نمیتونن بکنن یه روزم کتکت بزنن زیربار زورنرو

یاهم توکه اینهمهدصبرکردی یکم دیگه صبرکن عروسی کنی بری راحت شی

نمیتونم کاری کنم مامانم دعوام میکنه اگه بگم مثلا پوشک بچه رو‌نمیتونم عوض کنه میگ من مگ تونستم تو رو ...

خب دعوا کنه باید از یه جایی محکم بودنو شروع کنی .اینو درک کن که قراره بری توزندگی مشترک و مشکلات بدتر الان وا بدی اون موقع چیکار میکنی پس 

پس بکش دیگه حقته خودت هم حاضر نیستی بخاطر خودت کاری کنی بی سر زبونی میزنن تو سرت

به خدا همیشه خوب بودن جواب نیست 

اینم مزد زحماتته که صبح تا شب کار میکنی بعد بهت میگن الکی میگی تو که کاری نکردی😑

پس بکش دیگه حقته خودت هم حاضر نیستی بخاطر خودت کاری کنی بی سر زبونی میزنن تو سرت به خدا همیشه خوب ب ...

کاری نکنم یه از بچه نکهداری نکنم مانانم میگه الکی به این سن رسوندنت

تو خونمون مثل یه خدمتکارم

نه شاغل نیست  هرروز میره خونه باباش یا خواهراش یا برادراش یا با خواهراش میره بازار و بیرون من ...

باهاش صحبت کن

خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمت هات❤️💙🙏.                   این کاربری ششم منه☺️