2777
2789

از سرکار برگشتم گفتم برم خونه ناهار بخورم بعد میرم

ناهار خوردم گفتم حالا یه چرتی بزنم بعد میرم

چهار ساعت خوابیدم هنوز حال ندارم پاشم برم

ای خداااا 😫

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای پرداخت مالیات  مهریه  هم دختر و پسر بابد مالیات بدن 

یه جا گفتی فقط عروس میده خواستم بگم دو طرفه😐

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
برای پرداخت مالیات  مهریه  هم دختر و پسر بابد مالیات بدن  یه جا گفتی فقط عروس میده خ ...

پسر زینفع نیست

توی قانونش اسم زینفع اومده

یعنی کسی که مهریه میگیره

نه کسی که مهریه میده

پسر زینفع نیست توی قانونش اسم زینفع اومده یعنی کسی که مهریه میگیره نه کسی که مهریه میده

نمی دونم ولی نوشته بود برای اجرای عدالت دو تفر باید پرداخت کنن

اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم  خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
نمی دونم ولی نوشته بود برای اجرای عدالت دو تفر باید پرداخت کنن

هم تیصره ش رو دیدم هم از وکیل پرسیدم اصن اسمی از زن یا مرد نبود

اسم زینفع اومده بود

یعنی کسی که نفع میبره از مهریه

تازه اگر قرار بر اجرای عدالت باشه درستش هم همینه که زینفع پرداخت کنه 

هم تیصره ش رو دیدم هم از وکیل پرسیدم اصن اسمی از زن یا مرد نبود اسم زینفع اومده بود یعنی کسی که نف ...

ما ک ازدواج کردیم . تموم شد .