دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برای پرداخت مالیات مهریه هم دختر و پسر بابد مالیات بدن
یه جا گفتی فقط عروس میده خواستم بگم دو طرفه😐
اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
پسر زینفع نیست توی قانونش اسم زینفع اومده یعنی کسی که مهریه میگیره نه کسی که مهریه میده
نمی دونم ولی نوشته بود برای اجرای عدالت دو تفر باید پرداخت کنن
اول خداجونم بعد مادرجونم خدایا مادرم رو حفظ کن خداوند مهربانم پروردگارم دوستت دارم خدا جانم تو سختی ها و مشکلات زندگیم همواره یار یاورم باش و هیچ وقت تنهام نزار من بی تو هیچم . فقط تنها ب تو توکل می کنم می دانم ناامیدم نمی کنی .خدایا سپاسگذارم . بنده حقیر تو 💔💔💔
هم تیصره ش رو دیدم هم از وکیل پرسیدم اصن اسمی از زن یا مرد نبود اسم زینفع اومده بود یعنی کسی که نف ...
ما ک ازدواج کردیم . تموم شد .