2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این روشی که میگم درست کن عاشقش میشی لوبیاهارو خیس کن  ۲۴ ساعت آبشم دو سه بار عوض کن بعد بزار تو آب بجوشه و بپزه  سبزی قورمه رو سرخ کن کامل  اخرش که سرخ شد یه ذره در حد یه قاشق چایخوری شنبلیله خشک بهش بزن و بزار کنار پیاز نگینی سرخ کن و گوشتتو باهاش سرخ کن و اب بریز بزار بپزه کامل ادویه جاتم به گوشتت بزن  ۳ ساعت مونده به شام یا نهارت پیاز نگینی سرخ کن و آب گوشتت رو بزار بکشه ها درحد یه  لیوان اب بمونه کافیه وقتی پیازو سرخ کردی بهش سبزیت و لوبیاتو اضافه کن اون آب گوشت که یه لیوان بود نیم لیوانشو بردار بریز داخل خورشتت و آب بریز و یه لیمو عمانی بنداز داخلش بزار بپزع حالا گوشتت که نیم لیوان آبش مونده تو یه تابه روغن بریز و روش رب بریز یکم سرخش کن رنگش واشه به گوشتت اضافه کن ببین من اینجوری درست میکنم همه عاشق قرمه سبزیامم خیلی خوشمزه و خوش طعم و خوش رنگ میشع