2777
2789
عنوان

بچه دوم🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 2325 بازدید | 130 پست

همسنیم و هم شرایط 🙂

من فکر نمیکنم دیگه 

زندگی روی سختشو نشونم داره میده سعی میکنم پسرمو بزرگ کنم امسال می‌ره ب امید خدا کلاس اول تازه دردسر هام شروع میشه 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

به یه نگاه عمیق به وضعیت روحی و جسمی خودت، اخلاقیات و همکاری همسرت ، جو خانوادگی‌تون ، و مسایل اقتصادی و وضعیت اجتماعی مملکت بنداز  و تصمیم بگیر 

من ترجیح دادم بچم تک فرزند باشه چون واقعا والدین بودن توی این شرایط مسیولیت سختی هست خصوصا اگر بخواهین بچتون در رفاه کامل بزرگ بشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد مث منی پسر من ولی ۶ سالشه من تازه ماشین خریدم یه روز به خودم میگم تو که ماشین داری با پسرم برم عشق حال گردش ، باز فرداش میگم اونوقت پسرم بزرگ شه تنها میمونه نه خواهری نه برادری ، باز به بچه داری فک میکنم میبینم اعصاب ندارم، ولی خب صبح رفتم ازمایش قبل بارداری دادم 😑

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 
میگن صد در صد نیست  ای وی اف هم اصلا قبول نداره شوهرم  با تغذیه و اینچیزا نمیدونم بشه یا ...

گرمی بخور 

ترشی اصلا نخور

یه حلوایی هست تو اینترنت طرز تهيه اش زده خیلی گرمه داخلش خرما و میخک و زنجبیل و دارچین اینا هست درست کن تو زمان اقدام خودت و شوهرت بخورین 

بی تأثیر نیست 

من با اینکه خبر نداشتم مادرشوهرم درست میکرد بهم میداد بعد میگفت اینو بخوری زودتر حامله میشی ترشی بخوری حامله نمیشی😆😆😆منم ساده قبول میکردم 

نگو نوه پسر میخواسته

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!

من بچه اولم رو باردارم

هر دو جنس رو دوست دارم

ولی دوست داشتم بچه اولم پسر باشه که دخترم برادر بزرگتر داشته باشه

از روز تخمک گذاری بگیر تا قهوه خوردن همسرم و نوع پوزیشن و قلیایی بودن رحم و خوردن گرمیجات

همه رو رعایت کردیم

ولی قربونش برم دختره😂❤

اگه جنسیت صد در صد مهمه برات ریسک نکن

ما حدود ۸ماه لبنیات نخوردیم

سدیم و پتاسیم خوراکمون بود

همسنیم و هم شرایط 🙂 من فکر نمیکنم دیگه  زندگی روی سختشو نشونم داره میده سعی میکنم پسرمو بزرگ ...

درد سر کلاس اول تا قبل ۵ماه اوله تا راه بیوفتن بعدش راحت میشی

به یه نگاه عمیق به وضعیت روحی و جسمی خودت، اخلاقیات و همکاری همسرت ، جو خانوادگی‌تون ، و مسایل اقتصا ...

روحی ک اونقد اوکی نیستم ینی واقعا حوصلم نمیکشه دوباره اون شرایط اول بچه داری و تحمل کنم اما میدونم مجبورم یکی دیگه در هر صورت بیارم چه زود چه دیر

چقد مث منی پسر من ولی ۶ سالشه من تازه ماشین خریدم یه روز به خودم میگم تو که ماشین داری با پسرم برم ع ...

🤣🤣🤣دقیقا من با دخترم میرم دور دور گاهی میگم این راحتی رو چرا بگیرم از خودم باز میگم مجبورم بیارم دیگ باز میگم یه سال دیگ بیارم باز میگم زودتر بیارم تموم بشه بره

من بچه اولم رو باردارم هر دو جنس رو دوست دارم ولی دوست داشتم بچه اولم پسر باشه که دخترم برادر بزرگ ...

وای نگووووو من خودم برام فرق نداره اتفاقا دوست دارم دخترم خواهر داشته باشه چون خودم نداشتم اما میذونم بدجور میخوره تو ذوق شوهرم 

شما شوهرت هم ازمایش اسپرم داد؟

اره محیط رحم هم ظاهرا بی تاثیر نیست

اون ک اره وقتی مرد هر دو کروموزوم ایکس و وای رو داره کروموزوم های وای ک پسر هستند ضعیفتر هستند تو شرایط عالی رحم تبدیل ب رویان میشن☺️

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
2810