2777
2789
منم همینطورم تقریبا باید زیاد بری توی اجتماع که مجبور بشی حرف بزنی تنهایی و سکوت بدترش میکنه

دقیقا!

روی رفتار مردم زوم کنین به مردم گوش کنید و ازشون یاد بگیرید و حتی اشکال بگیرید(توذهنتون ها، بهشون نگید!!) و اون اشکالو انجام ندین

..

من تنها توصیه‌های که میتونم بکنم 

اگه میخوای فن بیان اون خوب بشه 

باید زیاد در اجتماع باشید 

اوایل زیاد نمی‌تونید خوب حرف بزنید 

اما بعدش دیگه استاد میشید برای خودتون ...

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم اینطوری ام که یه حرفی رو میزنم بعد با خودم میگم وا من که منظورم این نبوده این چی بود که من گفتم ...

منم همینطورم 

انکار به زور حرف میزنم یه کلمه بگم خسته میشم

😢

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
😂😂😂❤️ حس کردم میشه کمکی کرد

خوب کردی گلی کمک کردن به دیگران ثواب داره😘♥

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

منم همینطورم تقریبا باید زیاد بری توی اجتماع که مجبور بشی حرف بزنی تنهایی و سکوت بدترش میکنه

من از موقعی بزرگ شدم تو اجتماع نرفتم سه چهار ساله

فقط تو خونه هستم 😫

من از موقعی بزرگ شدم تو اجتماع نرفتم سه چهار ساله فقط تو خونه هستم 😫

منم مدت که تو اجتماع بودم زبون داشتم

الان که دیگه تو خونه ام بزور حرف میزنم انقدر حرف زدن یادم رفته که با یه پسره اسنا شدم انقدر حرف نتونستم بزنم کات شد 🤣

خلاصه درد بدیه حرف نزدن

بابام همیشه میگه وقتی میخوای حرف بزنی بقیه رو سیب زمینی فرض کن 😂 این روش برای اینکه خجالتت از بین ب ...

خیلی راه حل خوبی بود عزیزم مرسی😍😚

ولی من به حز خجالت و اعتماد به نفس اصلا نمیدونم چی بیارم انگار لالم😣

نه عزیزم دوستی ندارم زیاد هم بیرون‌نمیرم با هیچکی در ارتباط نیستم🥺