2777
2789

به جز رفتن به کلاس فن بیان؟

اصلا خودمم متوجه نمیشم چی گفتم یه مثال هم میزنم

دیشب داشتم گوشی بابامو درست میکردم واتساپ اینستا اینا را نصب میکردم تو گوشی جدیدش بابام ازم میپرسید الان خوبه اینا من یه جوری حرف میزدم انگار دفعه اوله با بابام رو به روشدم همونجوری حرف میزدم 😕😐

نه من متوجه میشدم چی میگم نه بابام

همه چیزو تو ذهنم میدونم گفتاری نمیتونم به زبون بیارم چکار کنم خیلی اذیت میشم دلیلش چی میتونه باشه

۱۷ سالمه

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجالتی هستی؟ شاید تمرکز نمیکنی روی صحبت هات منم اینطورم. فکر کن اول بعد صحبت کن . شمرده شمرده  ...

اره خجالتی هم هستم یه کم

چجوری تمرکز کنم؟

باافتخار‌فراوان کرمانی(کهنوجی)هستم ۱۳۸۲/۳/۱۱
چکار کنیم به نظرت😖 تو چجوری هستی چجوری میحرفی

منم اینطوری ام که یه حرفی رو میزنم بعد با خودم میگم وا من که منظورم این نبوده این چی بود که من گفتم

و خیلی وقتا نمیتونم حرفمو برای طرف مقابل درست حسابی بگم و قشنگ حس میکنم بچه ای هستم که تازه یاد گرفته صحبت کنه

اره خجالتی هم هستم یه کم چجوری تمرکز کنم؟

بابام همیشه میگه وقتی میخوای حرف بزنی بقیه رو سیب زمینی فرض کن 😂 این روش برای اینکه خجالتت از بین بره جوابه.

وقتی داری حرف میزنی به چیزای دیگه فکر نکن ،که مثلا فلانی چه فکری راجبم میکنه ؟ دارم بد پیش میرم ؟

این فکرا مزاحمته ، حواستو پرت میکنه ، اذیتت میکنه و اعتماد بنفستو میاره پایین...

من مشکلتورو داشتم ، الان خیلی بهتر شده ، معمولا صدامو برای خودم ضبط میکنم یا فیلم میگیرم و یه چیزو توضیح میدم. از روزی که داشتم حرف میزنم یا مثلا یه اتفاق حالا هرچی...

توی خونه و جامعه بیشتر حرف بزن ، ترس نداشته باش که خراب میکنی. شاید اصلا باور غلط خودت باشه!! مطمعن باش ۹۰ درصد صحبت کردن اعتماد بنفسه. اعتماد بنفس که داشتی باشی چرتو پرتم بگی میگن وعوووو چه خفن گفت. روی خودت کار کن

بنظرم با تکرار و تمرین حل میشه اصلا مورد حل نشدنی نیست نگران نباش. 

دوستی داری؟

راستی پادکست گوش کردن هم خیلی میتونه کمکت کنه👌🏻

..
بابام همیشه میگه وقتی میخوای حرف بزنی بقیه رو سیب زمینی فرض کن 😂 این روش برای اینکه خجالتت از بین ب ...

چطور تونستی اینقد بنویسی دست من درد گرفت جات😂😂😂😂

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭