2777
2789
عنوان

بی بی چک بعد از آمپول اچ سی جی

| مشاهده متن کامل بحث + 862182 بازدید | 41962 پست
من امروز 17 روز بعد از تزريق آمپول بود، اما پریود شدم😢 این ماه هم نشد😭 با اینکه روز 11 پریودی، دو ...

عزیزم حداقل از بلا تکلیفی اومدی بیرون، من که نه حامله م نه پری میاد، خستم شد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ان شاء الله همین ماه نتیجه بگیری عزیزم

ممنون عزیزم امروز13روز بعد امپول اچ سی جی  بی بی چک زدم. دوخط شد یکی کمرنگ یکی پررنگ فردا میشه 25 پریودمه ازمایش بدم مشخص میشه؟ ممکنه کاذب باشه؟ 

سلام خانم های عزیز لطفا اگر میدونید بهم کمک کنید 

من امروز روز هشتم پریودی هستم دیروز دیگه باید تمام میشد همیشه شش روزه تمام بود یا هفت

اما امروز باز .....

دوتا از آمپول های هاچ ام جی زدم و امروز یکی دیگه دارم 

دکتر گفت از دیشب کیت تخمگذاری بذارم که گذاشتم و یه هاله پررنگ و یه کم رنگ داشتم.   با این اوصاف و قطع نشدن پریود   این ماه از دست میدهم فولیکول این ماه که روز سوم پریودی سونو کردم عالی بود فرصت استفاده ازش . از دست میدهم  چی بخورم قطع بشه و دیگه نیاد

سلام خانم های عزیز لطفا اگر میدونید بهم کمک کنید من امروز روز هشتم پریودی هستم دیروز دیگه باید تمام ...

کیت باید اون سمتی که تو ادرار می‌زاری پرنگ بشه وقتی اون پرنگ شد یعنی تخمک گذاری داری وقتی کمرنگتر از اون طرف باشه مثبت نیس 

ازمایش دادم باردارم واقع این تاپیک پربرکته . خدایا شکرت ،🥰

مبارکه عزیزم انشالله ک سالمه و ب وقتش تو دلیتو بغل میکنی

خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
کیت باید اون سمتی که تو ادرار می‌زاری پرنگ بشه وقتی اون پرنگ شد یعنی تخمک گذاری داری وقتی کمرنگتر از ...

سلام ممنونم از پاسخ شما

سونو روز سوم ماما گفت تا وضعیت تخمک مشخص بشه که روز سوم که چه اندازه هست. 

روز دوازدهم رفتم اما دکتر در سونو چیزی ندید. من دو روز قبلش در. سینه و پهلو درد داشتم انگار  تخمک ها از دو روز قبل آزاد شده بود