سلام دوستان،من جمعه دو هفته پیش آمپول اچ سی جی زدم،روز ۱۲ و ۱۳ بعد از زدن آمپول بی بی گذاشتم و مثبت شد،امروز روز ۱۴ ام میشه که از آمپولم میگذره و بی بیم پررنگ تر شده،به نظرتون مثبته کاذبه؟؟ الان آزمایش خون میتونه نشون بده یا زوده؟
سلام خانمای عزیز، من همیشه و در هر شرایطی دوره هام منظم و 28 روزه بوده به جز دو ماه پیش که هر بار 2-3 روز زودتر از موعدم پریود شدم اما این ماه برای اولین بار 15 روز عقب انداختم هفته اول نفخ، علایم پریودی، سردرد، تهوع و معده درد شدید داشتم. روز چهارم تاخیر آز دادم منفی بود. هفتم تاخیر سونو هیچ چیزی رو نشون نداد و اندومتر 2.2 بود. دیروز و پریروز بی بی چک هاله خییییلی کم رنگ داشت که همسرم هم تایید کردن از دیشب هم تخمدان راستم درد داره. امروز تیتر دادم جوابش شنبه اس اما جواب اولیه بازم منفیه. کیست، تنبلی و.... هم ندارم کسی مثل من بوده که بی دلیل این همه تاخیر داشته باشه؟
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
مرسی عزیزم 😘انشالا چند هفته باقیمانده هم به سلامت سپری کنی و گل پسرمون به موقع و سلامت به دنیا بیاد ...
انشالله قربونت برم ممنونم بابت دعاي خيرت🥰❤️
سزارين به اميدخدا🥰
فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
ای جووونم پس چیزی نمونده ایشالا بسلامتی زایمان میکنی و نینی خوشملتو بغل میگیری😍
انشالله فداتشم ممنونم بابت دعاي خيرت🥰❤️
فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙
سلام همگی خوبید بچه هاتون خوبن مامان هاانشالله اونایی که تو اقدام هستند زودتر معجزه خدا تو دامنش بشی ...
سلام بهارجان خوبی مبارکه بسلامتی چند وقتته؟ گل پسرت خوبه؟ الان چند وقتشه؟
خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
خدایا هزار مرتبه شکرت که بعد دو سال انتظار تو تاریخ۱۴/۱/۱۴۰۱ بیبی چکم مثبت شد و تو تاریخ۷/۲/۱۴۰۱صدای قلب نی نیمو شنیدم خدایا خودت لطفتو شامل حالم کردی و این هدیه رو به من و باباش دادی مطمعنم اونقد لطفت زیاده که خودتم هواشو داری خدایا کمکم کن بسلامتی هم بغلش کنم .آمین.خدایا به حق بزرگیت این لحظه رو برای تمام خانم های منتظر سرزمینم مخصوصا دوستای خوب نی نی سایت رقم بزن.ساعت یک بامداد ۱۶/۹/۱۴۰۱ چشمم ب چشمای کوچیکت باز شد تو اتاق عمل دختر نازم هزار بار خداروشکر گفتم بخاطر بودنت.خدایا این احظه رو برا تمام منتظرا میخوام ناامیدشون نکن🤲
انشالله قربونت برم ممنونم بابت دعاي خيرت🥰❤️سزارين به اميدخدا🥰
ثریا جون چطوری دیگه آخراشی بسلامتی زایمان کنی انشالله عکس فسقلی تو رو هم ببینیم انشالله